miram píše:
Kurkumin beru uz nejak od zacatku kvetna a ted jsem si k tomu objednala jeste pripravky, o kterych se pise tady. To je z clanku, na ktery jsi me upozornila.
Powerful Botanical Combination
The formula succeeds by hitting cancer with a powerful combination therapy. Medicinal mushrooms Trametes versicolor, Ganoderma lucidum and Phellinus linteus are shown to reduce cancer growth and invasiveness. Concentrated extracts from the botanicals Scutellaria barbata, Astragalus membranaceus and Curcuma longa induce programmed cell death (apoptosis) and can reduce cancer metastasis. The flavonoid, quercetin, reduces cancer cell proliferation and suppresses tumor growth. DIM (3, 3'-Diindolylmethane), an active component derived from eating cruciferous vegetables, reduces cancer growth, migration and invasiveness.
Jinak jsem v sobotu vysadila (po 2 tydnech) MMS a DMSO, ale nevim, jestli jsem udelala dobre. Me totiz ten spodni tumor uplne zrudl, je vybouleny a desne me to boli. Tesne nez se me to prihodilo, zacala jsem brat Mebendazol na odparazitovani a pak me to po potirani s DMSO zacalo silene svedet jeden den, musela jsem si to skrabat, to se nedalo vydrzet a na druhy den to uz zacinalo bolet, az to pak uplne zrudlo, v sobotu to bylo temer fialove, to me dost polekalo. Boli to uplne ukrutne, uz jsem 3 noci poradne nespala.
Nevim co se stalo. Mozna, ze je to nasledek po te biopsii (odkapaval me z toho nejaky bordel cely tyden), nebo me nesedl ten Mebendazol a nebo na ten muj druh rakoviny proste nesedi MMS a DMSO?
Nerozumím tomu proč nechcete vyzkoušet ten oleandr. Do týdne se zastaví růst nádorů a pak se ztrácejí. Zkusila jste kontaktovat ty stránky co tu uvádím? Pomocí oleandru vyléčili muže s nádorem mozku, kterému zbýval měsíc života