Asi možno v 15-tich rokoch som si uvedomil, že po orgazme pri sebaukájaní (masturbácií) na mňa doľahne blbý pocit, akoby "malá smrť", akoby trochu depka, znechutenie, pocit blbosti, pocit nezmysleného konania... Asi v 20-tke som sa rozhodol, že budem orgazmovať menej často, bolo to možno raz týždenne. Niekedy v 22. roku života som orgazmovanie ešte viac obmedzil, možno na 1x za 2 týždne. Možno v 24. roku života som začal orgazmovať v priemere raz mesačne, a až do môjho veku 29r. (ktorých mám čerstvo práve teraz) som "osciloval" približne medzi 6-18 orgazmami ROČNE. Od začiatku januára do úplneho konca mája 2014 som neorgazmoval asi 180dní, pričom zároveň som sa celých tých 180dní s penisom ani NIJAK "NEHRAL" (a zhodou okolností ani neriešil žiaden sex). Potom som znovu do toho spadol, "nabúdzal" sa sebaukájaním aj takmer denne, ale "do konca" to bolo znova nejakých možno len 12x ročne v priemere.
S istotou v správnosť vám tu prezradím tajomstvo, vyplývajúce z mojich skúseností....... Len raz v živote som oslovil neznámu slečnu NAŽIVO, medzi ľuďmi (autobus), CEZ DEŇ, bez kvapky alkoholu (aby nevzniklo nedorozumenie, ja sa nikdy nepripíjam...), A BEZ STRESU (srdce mi bilo úplne bežne, pokojne), pričom som ju odprevadil domov a cestu sa s ňou rozprával - s úplne neznámou slečnou, ku ktorej som sa ozval bez nejakého vymysleného dôvodu, bez nejakej "barličky" (lenže má partnera, takže to neporačovalo)....... Bolo to asi mesiac po tej polročnej pauze od masturbácie ako takej (čiže nie len bez orgazmu, ale AJ BEZ STIMULÁCIE ako takej)..... Je síce pravda, že som sa po tých 6 mesiacoch "urobil", ale len raz, a potom som sa mesiac tiež vôbec "nehral"... To jedno urobenie sa a následné "nehranie sa" celý mesiac po tej 6 mesačnej pauze od "hrania sa" ako takého a orgazmu/ejakulácie vo mne stále zachovalo neorgazmovaním a "nehraním sa" nadobudnutú odvahu, spontánnosť, a pokoj..... ODVTEDY SOM NIČ TAKÉ (oslovenie neznámej slečny naživo, za účelom spoznať ju) NESPRAVIL.......... Potom som sa znovu začal "hrať" s penisom každý jeden či každý druhý deň, orgazmovať raz za mesiac približne.... a už odišiel ten "pokoj", tá odvaha, akcieschopnosť, a aj určitá charizma, ktorá zčasti ostala (lebo nie som "vystriekavač", ktorý si charizmu "odplaví" semenom), ale už nebola taká ako predtým....
Existujú rôzne články o tom, ako častá ejakulácia v mužoch znižuje ich testosterón, ako ňou zo seba "vypúšťajú" JANG energiu, ako sa tým stávajú pre ženy menej zaujímavými, menej príťažlivými....... Ja som si myslel, že stačí urobiť sa 1x za mesiac, a tým pádom budem zo seba tú JANG energiu, testosterón, minerály, enzýmy atď, vyplavovať/vypúšťať možno 30x menej než niekto, kto masturbuje do konca každý deň, alebo 15x menej než ten kto sa "urobí" každý druhý deň.............. ÁNO, ono to tak je (mimochodm, za ten pol rok bez masturbácie a orgazmu som mal polúciu LEN JEDEN KRÁT), ale samo o sebe to NEMUSÍ stačiť na to, aby muž mal dostatok odvahy na ulici medzi ľuďmi osloviť nejakú úplne neznámu slečnu, a brať to ako niečo úplne prirodzené, nadviazal s ňou rozhovor, a pokračoval v ňom... Uvedomil som si teda, že určitá absencia orgazmovania/ejakulácie (napr. raz za mesiac orgazmovať/ejakulovať) proste NEMUSÍ STAČIŤ na to, aby muž bol zrazu iný než 999 mužov z 1000, a bol schopný sa za bieleho dňa KDEKOĽVEK prihovoriť akejkoľvek žene s tým, že jej dá kompliment(y), vyjadrí jej svoje sympatie k nej, a bude s ňou bez nejakého stresu nadväzovať rozhovor, z ktorého môže vzísť RANDE..... DOŠLO MI, čo je aspoň pre mňa (ale určite aj pre väčšinu mužov, ktorí by sa PERMANENTNE chceli dostať na takú úroveň, na akej som ja bol v ten, prakticky len jeden deň...) k tomuto kroku ešte veľmi nepostrádateľné PRIPOJIŤ...... Sú to dve veci.... Prvou vecou je prestať aj s masturbovaním BEZ VYVRCHOLENIA..... Proste......ŽIADNA MASTURBÁCIA, ani masturbácia s orgazmom, ani masturbácia bez orgazmu...... Masturbáciou si totiž spôsobujeme rozkoš, aj keď nedôjde k orgazmu.... Už len to spôsobovanie rozkoše nás do určitej miery uspokojuje a našu sexuálnu energiu to smeruje KU VLASTNEJ RUKE, alebo k vlastnej osobe (autoerotika), a nie ku osobe opačného pohlavia (alebo rovnakého u homosexuálov), hoci pri tom myslíme práve na ňu..... Druhou vecou je PRESTAŤ NADVäZOVAŤ VIRTUÁLNE ROZHOVORY SO ŽENAMI CEZ FaceBook, či iný internetový čet (pokec.sk, lide.cz, atď...)... Totiž keď muž má možnosť spoznávať nové ženy cez internet, alebo sa cez internet ozývať tým ktoré už pozná a byť zrazu k nim otvorenejší a náruživejší, než keď je s nimi naživo (lebo odmietnutie cez internet bolí menej), tak potom si radšej vyberie TOTO, než to, že by ich oslovoval NAŽIVO.... Veľmi dobre to poznám..... Keď má muž možnosť dávať komplimenty, alebo proste začať rozhovory s neznámymi ženami cez internet, len tak niečo ho "nedokope" sa ozývať k neznámym ženám NAŽIVO...... A keď muž nebude so ženami nadväzovať rozhovory cez internet, NEOSTANE MU INÁ MOŽNOSŤ, NEŽ TAK ROBIŤ NAŽIVO....... ..... Ono by mu aj ostala iná možnosť, ako tú obrovskú potrebu komunikácie so ženou čiastočne "utlmiť", a tou by bola MASTURBÁCIA (hlavne tá, ktorá zakončí orgazmom).... Tá by ho vždy trochu "vybila", a on by sa NA ŠKODU "UKĽUDNIL", a jeho komunikačné schopnosti so ženami by sa nijak nezlepšovali....
Preto ak muž chce byť čo najmužnejším (bez toho, aby hral divadlo), mať čo najviac odvahy v komunikácii s neznámimi ženami, a byť pri tom čo najpokojnejší (bez stiahnutého žalúdku a bez zvýšeného tepu), a nie je to muž, ktorého k niečomu takému vychoval zaujímavý otec (alebo niekto iný) už od malička, tak mu ostávajú tieto tri "princípy" : 1. ORGAZMOVAŤ ČO NAJMENEJ ČASTO (a aj to len pri erotike, nie počas masturbácie) 2. NEMASTURBOVAŤ (UŽ) NIKDY 3. NEDÁVAŤ KOMPLIMENTY, ANI NENADVäZOVAŤ ROZHOVORY SO ŽENAMI CEZ INTERNET (rôzne čety, zoznamky, FB, SMS-ky)
Keď muž (alebo žena) bude dodržiavať tieto princípy, úplne sa zmení jeho život vrácmi "sociálnej dynamiky", hlavne v komunikácii s opačným pohlavím. Zažil som to na chvíľku, a chcem byť v tom stave KAŽDÝ DEŇ.
JA DO TOHO IDEM, odteraz nebudem NIKDY MASTURBOVAŤ/SEBAUKÁJAŤ SA (splnené body 1 a 2), ale o celú stimuláciu môjho penisu sa bude starať len ŽENA. Ak ju nebudem mať, budem "sušiť", a budem môcť byť nahnavená akurát tak SÁM NA SEBA. Lenže aby ma to FAKT vytiahlo von do ulíc sa ČINIŤ, tak je NEMOŽNÉ si komunikáciu s neznámymi ženami NAŽIVO v uliciach, nákupných centrách, atď, NAHRADIŤ komunikáciou s neznámimi ženami CEZ INTERNET (niečo iné je opýtať sa ženy cez internet na radu ohľadom nejakej zdravotnej procedúry, a niečo iné je žene cez internet dvoriť a podobne...). Preto odteraz už NIKDY nebudem chodiť na žiaden "čet", FB (tam som ani nechodil...) a podobne, zoznamovať sa so ženami budem VÝSOSTNE len NAŽIVO, bez dopomoci internetu (splnený bod 3)...
Kto do toho ide tiež ? JA SA UŽ TOHO NIKDY NEVZDÁM, totiž pokiaľ nie som skutočne ODVÁŽNY, prípadne ešte lepšie - NEBOJÁCNY -, tak vnímam svoj život ako TREST, a mávam chuť ho ukončiť.....Mávam depresie z toho, že nie som nebojácny........ Proste som si dal takú vysokú laťku, moja duša po tom túži úplne zo všetkého najviac....... Neviem sa toho vzdať, a tým že tak nekonám, tak sa to nabaľuje, čas utieka, a ja sa v otázkach "sociálnej dynamiky" nijak neposúvam........UŽ TO NEMôŽEM DOPÚŠŤAŤ ĎALEJ..... Preto odteraz u mňa nehrozí ŽIADNA MASTURBÁCIA, ORGAZMUS LEN POČAS SEXU (a aj tak len veľmi zriedka, maximálne 12x ročne a aj to len kvôli partnerke, nie kvôli sebe, som fanúšik KAREZZA, lebo to tak odjakživa cítim), A ŽIADNE PEKNÉ REČI VENOVANÉ POTENCIÁLNEJ PARTNERKE CEZ INTERNET....
_________________ Mnohých poteším, pár jednotlivcov nie. Opúšťam toto fórum, teraz ale už navždy, a nebudem ani čítať príspevky. Držte sa. Majte sa čo najlepšie, pán Jarda
|