Ates píše:
Tady je článek o tom, jak hormony v pitné vodě zvyšují procento gayů v populaci:
http://www.zdravi4u.cz/zivotni-styl/751 ... gayu-duvodCitujem záver z článku : "
KDYŽ TENHLE PROCEST NEZASTAVÍME TÍM, ŽE PŘESTANOU ŽENY UŽÍVAT VEŠKERÉ HORMONÁLNÍ TABLETY, JAK LIDSTVO SKONČÍ???? ZŮSTANOU NA ZEMI JEN ŽENY A MUŽI SE ŽENSKOU DUŠÍ A ŽENSKÝMI ORGÁNY??? PŘESTANEME SE MNOŽIT, VYHYNEME, ZMĚNÍME TÍM NAŠE GENY, ZMUTUJEME SAMY SEBE?? JE TOHLE KONEC SVĚTA??? ZKUSTE SE ŽENY ZAMYSLET NAD FATÁLNÍMI DOPADY TÉTO ZRÁDNĚ TVÁŘÍCÍ SE PILULKY..."
No ja neviem... nechcem samozrejme zľahčovať skutočnosť, že určité látky z antikoncepcie (vymočené ženami, ktoré berú hormonálnu antikoncepciu) sa nachádzajú vo vode ktorú pijeme (ale nie všetci, a možno sa ani nenachádzajú - možno je to len lobby výrobcov minerálnych vôd, alebo lobby niekoho, kto chce strašiť verejnosť), na mňa ale vplyv nemajú. Prečo ? Lebo včera a dnes som po dlhšej dobe mal 2 rande (včera s jednou, dnes s druhou). Nebol síce sex (moje rozhodnutie, lebo som už akýsi zodpovednejší), no tie dve slečny zo mňa boli totálne paf.... ZAMILOVALI SA. A to pritom mám chuť aj na penis..... Takže ja som vlastne (podľa psychológov, ktorých tu citovala Parmová, ktorá s tým asi aj súhlasí) homosexuál, a skrývam sa za bisexualitu...
..Dokonca sa pritom nepovažujem ani za bisexuála, pretože ženy ma priťahujú OMNOHO viac než muži - a u mužov len určité typy - chlapčenské a len mladší než ja, a aj to nie komplet ako osoba.... Zvláštne potom je (aj keď sa mi páči mať v ústach....vieme čo...), že mám v sebe toľko mužskej energie, že sa pri mne obe slečny triasli (rozkošou), a to ani jedna nebola vyzlečená (s jednou som mal "piknik", aj s druhou, proste sme boli v prírode, s jednou včera, s druhou dnes doobeda)........Naskytá sa otázka : Môže žena takto reagovať na homosexuála ? A - môže jej homosexuál s radosťou dávať toľké bozky, hladkať ju, mať dráždivé slová a rúcať jej zábrany (obe som popri mojkaní aj jemne škrtil /sú subinky...asi ako každá tretia.../, trošku im ťahal vlasy, a mal riadne perverzné reči - ALE bez vulgarizmov a pekným tónom hovorené, takým "mojkacím", ale mužným zároveň) ? Homosexuál by to predsa nerobil, nemal by MOTIVÁCIU..... Lebo by ho to ku žene NEŤAHALO... .... A robil by to BISEXUÁL ? ... Podľa mňa by toho bisexuál (t.j. ten, ktorý určité intímnosti s mužom nepovažuje za "úlet", ale za niečo rovnocenné ako keď má intímnosti so ženou) ani nebol schopný......ABY TAK ZAPôSOBIL. Musím podotknúť, že obe slečny (mladučké) sú ŽENSKÉ.... Jemné, bez akéhokoľvek znaku niečoho "mužského", presne pripravené na svoj protipól - mužskú energiu v čo najvyššej intenzite. A keďže vo mne je kopa mužskej energie (nevybíjam sa orgazmovaním, nepijem pivo (chmeľ je silne estrogénny), atď...), tak to vycítili a reakcie na seba nenechali dlho čakať....... Doslova mi aj jedna aj druhá "upadli" do náručia (bolo by na škodu, keby ste tomu neverili, hoci to môže znieť ako výmysel)..... Pretože som extra zvádzač, a k tomu heterosexuál, akurát s občasnou chuťou na mužský penis.
Preto ak nejaké testy tých psychológov obsahovali otázky typu "Máte (niekedy) chuť na orálny sex s rovnakým pohlavím ?" a ich potvrdenie znamenalo že tým pádom je muž vyplňujúci dotazník homosexuál, tak sa niet čomu diviť, že zrazu tu "akože je" 10-20% homosexuálov....A čo sa týka hormonálnej antikoncepcie, mali by ju ZAKÁZAŤ.... Minimálne z dôvodu, že škodí žene ktorá ju berie.