Ates píše:
Je nad slunce jasné, že procento gayů se v posledních letech zvyšuje raketovým tempem. Některé průzkumy odhadují procento gayů na 10%, některé dokonce na 20%, ale když se podívám okolo sebe, mám pocit, že procento je možná ještě i o něco vyšší. Jsou 3 teorie, proč tomu tak je:
1. Zamoření pitné vody hormonální antikoncepcí
2. Planeta se brání přelidnění
3. Příliš mnoho potravy, tedy přejídaní, poškozuje hormonální systém jedince.
Zajímalo by mě, k jaké teorii se kloníte? Já tipuju, že příčina by mohla být v té první variantě, tedy zamoření vody hormonama.
To jste otevřel dosti kontroverzní téma a jak vidno hned to spustilo docela nechutnou diskuzi, což je chyba, protože vysvětlení je jednoduché a logické, dokonce několikrát potvrzeno stejným výsledkem rozsáhlého několikastupňového experimentu. Výsledek experimentu také potvrzuje vysokou nebezpečnost muslimského způsobu života a vysvětluje i důvod proč se v těchto populacích bere jako normální a dokonce i zákonem uznané mít nějakou sexuální úchylku, protože v tom lidském mraveništi a při jejich způsobu života to ani jinak není možné. Celý experiment je v kostce shrnut zde
http://dobaeshopova.cz/kam-smeruje-nase ... na-mysich/ , ale není problém si najít mnoho dalších informací jdoucích do hloubky. Nakonec ten vědec našel i řešení, ale to již nebudu vyzrazovat, to si dohledejte. Každopádně analogie Starého Říma je zde více jež markantní, tam společnost začala být řízena souborem zlodějů, narcisů, pedofilů a buzerantů a kam to dospělo to máte v knihách. Není třeba ani velké představivosti a můžete si z toho odvodit kam dospěje naše současná společnost řízená pomocí stejných "elit". Je také jasné že vše se periodicky opakuje co lidstvo lidstvem je a funguje to stejně u jakéhokoliv jiného živočišného druhu. Zřejmě bylo cílem našeho tvůrce, mít nějakou přímou kontrolu nad tím vším hemžením na Zemi, aby se mu to nemohlo vymknout z rukou a tak nastavil jednoduché samoregulační mechanizmy.