Dobrý večer,
už od 14 (dnes je mi 28) let trpím depresemi, ne pořád, ale jakoby v epizodách. Dnes, řekl bych je to asi 5 epizoda v životě, ale opravdu velice nepříjemná (jiná než jindy), nejsem ten typický příklad člověka, který hned běží k psychiatrovi, vždy jsem se s tím popral sám. Řekl bych, že je to teď spíše takové potlačené, možná, že právě užíváním MMS (v tobolkách); jsem na 3 kapkách každou hodinu osmkrát, a to již 12 den. Je to jak na horské dráze, večer mi je docela dobře, tak si říkám, že druhý den bude lépe, ale je to spíše permanentní vnitřní prázdnota (jakoby vyhoření), apatie, žádná chuť do života apod., věci, které mě bavily a těšil jsem se na ně, teď dělám z povinnosti, každou noc se budím mezi 2-4 hodinou a citím vnitřní třes, chvění a nervozitu, musím si pustit film a snažit se usnout. Nicméně už mě to nebaví, věčné namlouvání si, bude lépe, to zvládneš. Jsem šťastně ženatý, mám krásnou dceru, skvělou práci s dobrým kolektivem a tato věc mě opravdu obtěžuje!!! Pátral jsem tedy po internetu a narazil jsem na bakterie, které způsobují depresi. Dokonce jsem došel i k bakterii Candida. Provedl jsem tedy test, o kterém jsem se dočetl na internetu. Plivl jsem tedy do půllitru ráno na lačno, a během 5 minut se mi zakalila celá sklenice, sliny byly jakoby husté, jako by kvasily. Z té sliny také pomalu klesala vlákna směrem ke dnu. Potvrdil jsem si tedy výskyt bakterie v těle. Protože mi přišlo, že je asi MMS perorálně na to krátká, přistoupil jsem tedy ke klystýrům každý večer (dnes třetí den); první den jsem zaktivoval 3 kapky MMS do půllitru, zvládl jsem asi deci a běžel jsem, po vyprázdnění jsem "dojel" zbylé čtyři deci, šlo to jak po másle. Udržel jsem to v sobě asi 10 minut. Po 10 minutách jsem byl rád, že mám WC hned za rohem
. Čekal jsem, že ze mě vyjdou nějaké ty "korbáčiky" a ono ne, vyšla pouze taková kalná tekutina, zřídka takové hleny. Druhý den, tzn. včera, to samé, žádné provazce, nic, jen kalná tekutina, občas s hlenem. Dnes celý den jsem měl neskutečný průjem, vypadalo to jako by stolice kvasila, bublinky apod. barva žlutobílá. Barvy jsem se opravdu zalekl. Ne že bych nebyl zvyklý na problémy se stolicí, ale tohle bylo jiné. Problémy s vyprazdňováním mne trápí už asi rok. Rok jsem neměl pevnou, vlastně normální stolici. Vždy spíše takovou kašovitou až tekutou, žlutou stolici. Dnes se chystám na klystýr trochu striktnější, první půl litru, druhý litr a třetí litr a půl. vše po 1 aktivované kapce MMS.
Pane Jardo moc by mne zajímal Váš názor na deprese, opravdu mohou způsobovat bakterie deprese? Je možné, že trpím Candidou již léta a nevím o tom? Jaký máte na to celé názor?
Děkuji za odpověď