Willis píše:
MartinG píše:
Zdravím Vás všechny,
po delší době jako anonymní čitatel webu pana Zajíčka, jsem se přihlásil a napíšu pár postřehů. Candidu jsem z akutního stavu vyřešil a zažívací potíže již dlouhou dobu nemám. Již zhruba před rokem jsem byl na Oberonu, to je přístroj, který vám ukáže zátěže, takže jsem poctivě dodržoval
vše co jsem dostal předepsáno a pravidelně absoloval léčbu plazmovým generátorem. To mě opět "zachránilo" od rozšíření ataky, ale také když mi paní léčitelka chtěla doporučit colovadu za cca 2000,- Kč + další preparáty k tomu, začal jsem provádět výplachy tlustého střeva a Oberon mi při příští návštěvě NIC na střevu neobjevil, tak jsem si řekl, že to bude parádička. Ted už mám další jádro problému v žaludku, já už několik let pozoruju chronickou rýmu, stále kýchám, smrkám, k tomu se mi přidalo i asthma, takže je „veselo“. Občas použiju na utlumení problému Big Pharmu, ale už jsem si řekl dost a dal se o minulém víkendu na 1. očistu jater. Vše dopadlo dobře a padali ze mě jenom zelené cholesterové kamínky velikosti čočky a nějaké smetí. Ještě před tím jsem na popud kamaráda absoloval čistící kůru na bázi vnitřního užívání křemeliny s tím, že teď si dělám jeden klistýr týdně, ale ta alergie mě zatím pořád nepřešla a je to opravdu pruda. Zdroj bacilů podle Oberonu je žaludek a bohužel se mi čas od času stane, že občas polknu hlen a to je ten problém, že se mi šíří přes žaludek infekce a z toho je to asthma. Na tuto skutečnost jsem přišel tak, že jsem měl před prázdninami střevní chřipku a kromě průjmu jsem i zvracel a jak jsem se dokonale vyzvracel, na 14 dní jsem o Asthmatu vůbec nevěděl a pak začalo zase přicházet pozvolna, ale do dnešního dne ho mám. Před tou střevní virózou jsem si musel stříkat Ventolin 4x denně, ale po ni prostě 14dní nic a Oberon mi také říkal, že na plicích žádnou zátěž nemám. BIG Pharma toto řeší pouze antibiotiky, pořád si mě zvali na kontroly, ale nestojím o další várky antibiotik, Ventolin mi bez problémů předepsali, tak na jakékoliv jiné kontroly nechodím. Nehledě se mi změnil obvodní Mudr a když jsem měl hodně popraskané koutky a řekl mu, že deficitem vit. B to není, neřekl mi na můj dotaz jediné slovo a začal řešit, že mám Asthma a předepsal antibiotika. Zapomněl jsem napsat, že jsem ve studii nového léku na RS, ale podle mého názoru mě zachránila od další ataky hlavně strava předepsaná Mudrem Freyem v Praze co dělá Ajurvedu. Já to jednu chvíli striktně dodržoval a nemoc se prostě vytratila, pak přišla dovolená, 14 dní stravy s polopenzí a už jsem se vezl a ataka do 2 měs. přišla a nešlo s tím nic dělat, ani ke konci změna stravy, ta mě prostě vůbec nepomohla. Té nové studii léku nevěřím, neboť kdybych nenasadil tu specifickou stravu vezl bych se opět v atace. Nový lék mi zatím s ničím nepomohl, výhoda snad je jediná, že nemá oproti Interferonu, nežádoucí účinky, ale taky razantně nepomůže.
Pak bych se rád vyjádřil ke candidě, jak píšete, určitě souvisí s Ereskou, měl jsem ji a mám ji, ale to díky kortikoidům, když mi tlumili imunitu při atace a candida se mi díky tomu rozjela. Já to nechtěl řešit přes Big Pharmu, 2 měsíce jsem držel protikvasinkovou dietu, hodně se mi ulevilo, akutní problémy po sladkém jídle úplně zmizely. Teď po očistě střeva a jater, se mi o hodně zlepšily popraskané koutky, ale alergickou rýmu mám pořád, tak jí přisuzuju té candidě, už nic jiného akutního nemám. I parazity jsme hubili několika preparáty a Trigelmem na závěr. Je mi však záhadou, že Oberon mi kvasinku neobjevil. Podle plivacího testu ji stále mám, ale zažívací problémy mi již nezpůsobuje a jím teď vše, tedy vše podle pana Freje, co mi neškodí.
Může mi kvasinka způsobovat alergickou rýmu ? Já už nevím co mám řešit. HCL jsem zatím nedoplňoval a zkusím si ho „krkacím testem“ v tomto týdnu změřit.
Děkuji za reakci
Martin
Jdeš na to v zásadě dobře, protože candida opravdu souvisí s roztroušenou sklerózou. Mého kamaráda vyléčila z roztroušené sklerózy protiplísňová dieta, což je strava nízkosacharidová, bezlepková a bezmléčná. Měl ataky skoro každý týden a levá polovina těla byla částečně "zatuhlá" trvale, ale po pár měsících této diety všechny příznaky roztroušené sklerózy zmizely. Už přes rok je úplně zdravý. Léky, které na RS nabízí klasická medicína ve skutečnosti vůbec neúčinkují, podle mého názoru na tuto nemoc platí jen přírodní léčba. Tedy aspoň u mého kamaráda tahle léčba zabrala naprosto dokonale, takže kdyby mě v budoucnu RS postihla, věděl bych, co mám dělat.
Dobrý den, tak po 5 letech opět něco napíšu jak mi je, jak se léčím atd.
Začal jsem jeden čas doplňovat HCL, dělám jaterní očisty 1x za 2 měsíce, klystýry s MMS i bez něj, beru křemelinu, vždy tak 2x po 3 měsících do roku spolu s Lugolem a směsí na odkyselení. S kvasinkou problémy už nejsou, také jsem jeden čas držel protikvasinkovou dietu. Maso jím pomálu jenom 2x týdně a spíš jsem úplně nejvíc na vařené zelenině.
Ale nějak zdravější rozhodně nejsem, stále se něco řeší, teď momentálně řešíme s jednou poradkyní zaškolenou paní Bláhovou parazity (od října minulého roku a prý to bude na roky a nemám čekat zázraky) K tomu jsem také přistoupil, jelikož stále neviděl nějaké výsledky, je to špatné, teď už mám opět jenom zhoršování neurologického stavu na noze. Mudrům to ani neříkám, nasadili by mi kortikoidy a to nechci, už jsem jednu takovou kortikoidovou bombu zažil před lety, když jsem byl celý oteklý a lidé mě nepoznávali. Jinak doplňuji B vit, jak Pangaminem, občas mám i naklíčené Mungo výhonky. Bral jsem i koloidní měď, momentálně beru hořčík 3x denně čajovou lžičku, taktéž doplňuji laktobacily. Bylo mi doporučeno pitnou vodu filtroval a převařovat 2 min, to mi také nečiní žádný problém. Jediný problém, který mám, je že ujíždím na cukru, ale chci ho od zítřka hodně omezit. Jinak mi nedělá problém dělat hladovku 36h tu jsem držel asi 2x a bylo to v pohodě, dost jsem držel hladovek 24 hod, ale výsledek se vůbec nedostavil. Teď zhruba 2 měsíce beru sirnou patlaninu a přidávám do ní cibulku, Jelikož mám stále s různou intenzitou obtíže s chronickou rýmou, s tím spojené i asthma, tak chci začít brát MSM. Jednu chvíli když jsem začínal se sirnou patlaninou paní Mudr Budwig, dokonce ty problémy s asthmatem byly mnohem menší, že jsem si nemusel stříkat záchranný sprej, ale toto vím že souvisí s cukrem (bohužel), i když používám cukr březový a Javorový sirup, na klasickém cukru občas ulítnu, ale už opravdu nechci. Také beru 1g Boraxu v litru vody 5 dní v týdnu, teď to bude už 2 týden. Pak jsem brával vcelku pravidelně MMS2 plnou tabletku „00“ 3x denně. Jinak se ze mě stává pomalu ale jistě vegetarián. Hrozí mi invalidita a já nechci skončit na vozíku. Nohu mám stále slabší, zejména prsty na ni. Prostě vůbec se mi nedaří.
Takže největší problémy, slábne mi noha, pak ta chronická rýma s asthmatem, tu se pokusím vyřešit pomocí MSM, pak mi mizerně funguje štítná žláza (kdysi mi to zjistil jeden chyrý pán s Oberonem) pak jsem stále zmrzlejší rok od roku je to horší, což by nahrávalo nějaké malárii, nebo něčemu takovému ??? BIG Pharmě moc neholduju, bohužel jsem ve studii léku na RS, ale ten se mnou nedělá opravdu vůbec nic, to co tomu přípravku Mudři přisuzují, jsem dokázal já sám změnou stravy.
Děkuji za případné podněty, co a jak dělat, já něco dělám nějak hodně špatně s chybami a jistě jsem na nějakou léčebnou kůru ještě zapomněl, co jsem dělal.
Zdraví vás Martin