Ahojte.
Mam za sebou asi 50x sankhapraksalanu, doteraz bez problemu.
Teraz som vsak spravil chybu, a to s konkretnym jedlom po sankhapraksalane...
Doteraz som pl sankhapraksalane jedaval vacsinou mäso s maslovou omackou a zeleninou, pripadne sem-tam vajicka s tukom (vqcsinou maalo) a kvalitnym paradajkovym pretlakom + olivy. NIKDY nebol problem.
Dnes som si ale dal ako prve jedlo po sankhapraksalane 4 dni vykvasene rozmixovane pseno, uvarene a cez noc dodatocne sfermentovane s miso pastou. Pred jedenim som to zohrial a pridal som do toho bryndzu a maslo. Popravde, chutilo to vyslovene hnusne...ale zjedol som to. O 2-3 hodiny na to mi bolo tak zle, ze som rychlo prisiel z obchodu domov, vyslo zo mna z konecniku asi 2 litre slanej vody po sankhapraksalane ktora nestihla cela vyjst za 3 hodiny, a zvracal som (samovolne - z bolesti zaludka som nevracal asi...8 rokov ?).
Otazka znie... Ked som po 3 hodinach zvracal prve (a dnes teda aj posledne) jedlo po sankhapraksalane, tak je to to iste akoby som si po nej ziadne jedlo nedal ??? Lebo v navode sa jasne pise, ze po 30-60 minutach sa MUSI jest. Ked som to pred stravenim vyzvracal (mozno aj cely obsah jedla), tak mi nieco hrozi ?... Osobne si to nemyslim, ale...radsej sa pytam...
Inak, povodne som si zajtra chcel dat pôst (ekadaši), ale vzhladom na to ze sa zajtra radsej NAJEM (teraz mi uz nie je zle) aby som si pripadne neposkodil s tou sankhapraksalanou (pricina - nevhodne jedlo).... Takze si dam pôst 22.2., tiez bude ekadaši.
Dakujem za pripadnu odpoved, nazor