marchisio píše:
este by som sa vas chcel opytat Jarda:
- drzim dietu podla excel jedalnicka: s tym ze ranajky pozostavaju najma, z ryb (tuniak v plechovke) a vajec (prazenica alebo varene vajce)+ nejaka zelenina ako rukola, redkev avokado, kapusta.
-obed najma kuracie maso pripravene na pare, popr. vyprazane na kokos. oleji, tak isto ryby a ktomu zelenina.
-moja otazka moja ale smeruje k tomu ze zjedol som kuraci vyvar, samozrejme som si nabral iba cisty vyvar bez varenej zelininy, bez rezancov ale vyvar obsahuje sol, koreniny, sol je ale zakazana pri tejto diete, je vhodne konzumovat vyvar ?
- este na zaver, nemoze mat candida tak trocha podobne priznaky ako potravinova intolerancia ? lebo rozmyslam ze si dam urobit test na intoleranciu potravin...
Vývary podle mě nevadí, naopak regenerují střeva a pokud té soli není moc nevadí také. Pokud jde o intolerance to je odpověď organizmu na zpravidla zdravé potraviny, které v těle likvidují nějaké šmejdy a pak se ten bordel vyvalí v podobě té negativní reakce. Jak na ten jídelníček koukám, nikde tam není tuk a bez toho to fungovat nemůže, ten je nutný pro správné vylučování žluče a pankreatických sekretů.