ctihodnymuz píše:
Takto na dálku nelze plnohodnotně posoudit situaci. Mohu sdělit jen osobní zkušenost. Měl jsem opakované anginy v podstatě celé roky, od dětství až po 23. rok. Ve věku vašeho syna jsem měl nepřetržitě teplotu cca 3/4 roku a chodil na antibiotikové injekce. Všechny (naprosto všechny) potíže ustaly po vyříznutí mandlí. Od té doby jsem jako znovuzrozený a neberu žádná antibiotika. Zásadně, nikdy (pokud nebudu na životě ohrožen). Myslím si, že potlačování příznaků a projevů anginy antibiotiky je pochybené a značně škodlivé pro celé tělo.
Jinak, pokud je synovi devatenáct let, již byste neměla příliš zasahovat do jeho života a nějak mu moc radit apod. Je to dospělý muž a musí si vše rozmyslet a rozhodnout sám. Vsše úloha je již jen poradce, na vyžádání.
ATB jsou řešením snad až v tom nejkrajnějším případě a odstranění mandlí - to je řešení úplně špatné. Doufám, že touto Vaší radou se nikdo řídit nebude. V mandlích mohou být usazeni všelijací šmejdi kteří o sobě často dávají vědět, existují ale prostředky kterými je lze zlikvidovat a pak je pokoj. Mohu uvést např. iod, MMS, CDS, koloid Ag a celou řadu dalších.