martin6879 píše:
nicméně jaktože když konzumuji denně kefír , který obsahuje probiotika , dále už tři týdny beru lugolův roztok ,selen,vit A,E,C, koloidní stříbro pod jazyk ,mám GKS100, tak se ptám jaktože dostanu chřipku,nyní se mě ujala střevní chřipka,průjem, včera celý den zvracení , dnes bolesti v nosní dutině a pomalu to přechází na krk , tak ani prevence nepomohla , zase jsem nucen nasadit paralen, strepfen a pokud to nezabere tak ATB , a ještě beru endiaron ,ten je supper ten mi zabral na průjem a zvracení a bez vedlejších účinků
znovu opakuji, moje zkušenosti jsou že koloidní sříbro,lugol,kefír bez jakýchkoliv léčebných účinků a se spoustou vedlejších účinků !!!!
koloid je pěkné svinstvo, pokud ho pijete , užíváte vnitřně, tak vám rozhodí celou imunitu, zabíjí ve střevech přátelské bakterie,
to jsem věděl ,takže jsem ho bral na zkoušku jen pod jazyk a potom vyplivnout , a i přesto jsem dostal střevní chřipku, takže je to pěkná kravina,ten kdo tvrdí že koloid léčí a pomáhá je blázen , není schopen pomoct tam kde pomáhá obyčejný endiaron !!
nejak mi to zobecneni "ze to nefunguje" nesedi... pomerne dost lidi se shoduje ze to funguje.
mozna vic casu, kontrola davkovani, kontrola ostatnich souvislosti, dusevni pohoda...?
lecba prirodni cestou - kvalitni stravou proste probiha jinak nez podani pilulky ktera prevalcuje priznaky za par minut nebo hodin.