martin6879 píše:
takže jsem to vyzkoušel a málem jsem omdlel , nakapal jsem si 6 kapek na polevkovou lžičku a dolel do plna olivovým olejem , dal jsem to do pusy a to jsem neměl dělat , najednou jsem měl v puse oheň jako kdyby jste dali do pusy nejpálivější čilipapričku nebo si stříkli do krku slzák , polknul jsem to a potom jsem to 10 minut rozdýchával, už vím,proč se o tom píše že oreganový olej je nejsilnější přírodní antibiotikum,ono to je špatně formulované mělo by být psané nejpálivější přírodní antibiotikum,protože mi to nezabírá na nachlazení a navíc mě nyní bolí dvakrát více mandle než před užitím , takže ne nejsilnější ,ale nejpálivější , s vedlejšími účinky a bez léčebných účinků , stejně jako hlíva a rakytník , nic z toho neléčí , je to podvod !!!!
Ste ma rozosmiali
Neviem čo ste čakali , nečítali ste priložený návod , dávkovanie od aromavity?
6kvapiek v lyžici oleja? čítali ste čo aromavita odporúča v návode k tomu oleju: Combine 2-4 drops of oregano oil with two tablespoons of olive or coconut oil-(2 -4kvapky zmiešané v dvoch lyžiciach iného oleja) nedivím sa že vás mandle bolia ešte viac, asi ste si ich proste rozdráždil...ja naopak mám s ním dobrú skúsenosť, vždy keď som začala cítiť hrdlo, nejaký začínajúci zápal tak mi stačilo 2kvapky ráno 2kvapky (zriedené, vôbec neštípe)večer a už bolo znateľné zlepšenie. Ale poriadne RIEDIM , nebudem sa mučiť predsa
To ma pobaví aj naštve keď niekto buď poriadne niečo nevyskúša alebo si dá jednu dávku nevhodným spôsobom a už to znechucuje ostatným, ktorým by to fakt mohlo raz pomôcť. Kozám to podávam zmiešané v oleji, morkám len zmiešam kvapku v štipke vína, lebo je to rozpustné v alkohole(a tuku) a až potom primiešavam do vody. (inak manžel je tiež podobný srandista, ten si to kvapol do čaju, samozrejme kvapka mu pristála na jazyku v celku, vo vode sa nerozpúšťa, takže tiež predýchaval
)