Haluzak píše:
Tuto látku čerstvě používám na něco čeho jsem se celý život nemohl zbavit, a tahle látka mě opravuje celého jak si tak všímám. Doslova to bylo to co mi kriticky chybělo, od té doby co jsem ji užil, si připadám jak na antidepresivech, připadám si jak jiný člověk, jsem klidnější o tom žádná. Dále to ve mě zpočátku dělalo divy, prvních pár dávek to jsem se vždy tak slel potem že jsem to ještě nezažil.. Ale hlavně ta rychlost, a to dávkování, to je doslova homeopatické.. nevěřil bych že to tak moc pomůže, jde o něco podobného akné, dlouhodobé chronické, ale do toho i další příznaky extrémní únava, špatné soustředění,nesnášenlivost snad každého jídla, rozhozené bilogické rytmy tedy s tím že to pohlo to teda čumím. A je si potom budu neplodný ? To mi vůbec nevadí, neboť do dnešní doby přivést potomka rozhodně nehodlám. Taky jsem začal prvně v životě přibírat, konečně, má to všeobecně prospěšný vliv na celé tělo, dokonce i vlasy.. zuby v poslední době jsem musel jíst tak nějak opatrně, od té doby co piju borax tak se nebojím pustit naplno i do tvrdého jídla, kůže na celém těle dostala zdravou barvu, trávení se srovnalo, všecko jsem měl rozhozené a tahle látka to elegantně srovnává.. Jinak dal jsem cca jednu plnou lžičku boraxu, do necelého litru vody, a z toho beru jak kdy, od lžičky po lžíci denně do vody, s jídlem, bez jídla to cítím v žaludku ale velice mírně.. ale to dávkování bude u této věci obzvlášť velmi indiviuální si myslím, a taky nemusí bór chybět všem tak jako mě, ale trefil jsem to konečně, ikdyž jistý si úplně.. ale jo.. co jiného dodnes jsem měl ksicht sam bolák a teď nic.. konečně.. trvalo mi asi 15 let než jsem přišel na to co všechno mi je a co všechno je na to potřeba, to bylo poctivé pokus omyl.. kolikrát jsem se přiotrávil, přizabil, no bylo toho hodně, ale zajímalo by mě, jak působí borax, na více lidech, protože na mě teda nic dokonalejšího jsem nenašel, a to jsem vyzkoušel opravdu vše.. něco pomohlo ale vždy jen krátkodobě, ale tohle zkrátka dělá v těle něco jiného.. ono jakoby to opravovalo něco vadného.. jakoby prostě buňky vtěle fungovaly z chronického stresu blbě, a léky veškeré dělali to že po těch buňkách uklízeli.. a opravovali škody, ale borax ten opravuje to co způsobuje škody.. Nikdy bych neřekl že to bude silnější a účinnější než MMS ale v mém případě prostě je.. Jen bych nerad něco přehlídl.. Takže asi tak..
Zdravim, chtel bych se zeptat na ten borax, ktery jste pouzil. Jedna se o nejakou potravinarskou kvalitu nebo obycejny technicky, ktery se bezne pouziva? O jakou znacku jde a kde jste ho zakoupil? Pokud jste jej zakoupil nekde na netu, mohl byste poslat odkaz do zpravy?
Take me trapi nekolik let ruzne zdravotni problemy (stejne jako ty, ktere jste uvedl). Take jsem vyzkousel vsechno mozne. A take momentalne zkousim bor, ale zatim bez zadnych vysledku. Vsude pisi, ze vysledky jsou temer okamzite nebo behem par dni. Ja ale dodavam bor pomoci kyseliny borove a z nekolika ruznych zdroju jsem se docetl, ze kyselina neni tak ucina, tak bych chtel taky vyzkouset ten borax nez bor zaradim do neuspesnych pokusu a zadnu hledat problem jinde. Diky