kov píše:
Překopírováno z jedné stránky FB:
,,po opakovaném nekonečném vychvalování tzv ,,kvalitního přeměření" už to nevydržím a musím to sem napsat..... Kdo to nezaregistroval z diskuse-manželka má rakovinu prsu a ještě k tomu v létě dostala i boreliozu. ... Poradce nenašel borelku žádnou. Ani dalších zátěží moc prý není. Prý to ,,máte pořádně vymydlené". Tři dny po návratu šla manželka na krev. Rozbor protilátek ukázal, že borelku v sobě pořád má! ..... Pro mě osobně je to jednou pro vždy vyřízené"
Jen bych jeste trochu zapremyslel, jestli nahodou nema ten poradce pravdu. Mne se vetsinou zdalo, ze poradci pri prvni navsteve vyjmenujou celou zoo, aby ji pak mohli lecit a vydelavat na tom. Tenhle rika, ze to ,,máte pořádně vymydlené", na tom moc nevydela. A co se tyka borelky, manzelka ma spoustu protilatek a fakticky ji nic neni. Ji se to vylecilo v Chorvatsku, kde se ji ztratil hnusnej flek na noze po klisteti, je v pohode, ale ty protilatky ma a dr rika, ze hrozne moc. Mozna je to stejny, jako po absolvovani detskych nemoci (bez ockovani), dite pak ma na tu nemoc do konce zivota imunitu a mozna i protilatky, ktere neznamenaji, ze jsou nemocne. A co se tyka rakoviny prsu, diagnozy rakoviny jsou dost pochybne a ze tam videji neco ultrazvukem taky nemusi znamenat, ze to je rakovina a ze je v nebezpecnem stadiu. Cetl jsem napriklad o pripadu, kdy si zena vylecila rakovinu plic, dietou Budwigove. A dr. ji rekl, ze rakovina je mrtva, ale jeji zbytky na plicich ze se hrozne dlouho vstrebavaji a ze tam mozna zustanou a budou videt porad. Predpokladam, ze tva manzelka se citi vyborne, mimo psychicke zateze vznikle tou diagnozou, takze zadne projevy tech nemoci sama neciti.
OK, ber to jen jako moje uvahy, ja bych si na 100% jisty nebyl, ze to vyslo chybne. A spis bych to pouzil ve prospech manzelky, ze to co dela ji pomohlo vsechno vymest. Jo, nejmin se mi libi ta zakuklena tasemnice, ale nic o tesemnicich v jatrech nevim.
Nicmene ani ja poradce nepotrebuji. A plne souhlasim s tim Oberonem co uvadis na zacatku. Taky jsem neco takoveho s Oberonem videl a taky se spickovymi poradci. A tam byly vysledky naprosto jednoznacne blbe.
PS: navic mi na druhe diskuzi kde jsi psal to co tady prislo ubohe, ze na muj dotaz, jestli by mel poradce byt schopny tu borelku a rakovinu najit, nikdo z tech propagatoru mereni salvii neodpovedel. Jen tam jeden guru psal, ze se casto borelka schovava a najit se neda. A nejvic je zajimalo, kdo to meril. A to jsi jim nenapsal, tak nebyli schopni ohodnotit vysledky, protoze vysledky hodnoteji podle poradce, fakt ubohost. Takze opravdu jen vyhazovani penez.