MICHALA píše:
Dobrý den, mám dotaz za manžela. Chce si také nějakým způsobem zlepšit svůj zdrav. stav, má asi 8 kilo nadváhu ( to vždy přes zimu, kdy je méně aktivní), pije bylinkový čaj na hubnutí ( dvakrát denně před a po jídle), ráno patlanici, večer kefír, v práci čaj Lapacho a nyní začal pít mou urinu ( zaujala ho hlavně možnost omezení padání vlasů). Chtěl by jí pít větší množství ( vše, co mu dám) neví ale, zda by to v kombinaci s ostatními věcmi nebylo moc a také by ho zajímalo, zda je lepší pít urinu na lačno nebo zda nevadí po jídle a zda se může pít i starší ( třeba 4 hodiny stará) urina.
Klystýr a další způsoby očisty ani zásadní změnu jídelníčku zatím nechce.
A mě by ještě zajímalo, kdy je urina " nejkvalitnější" zda ráno a nebo přes den, kdy je tvz. naředěná třeba pitím většího množství čaje nebo vody, popřípadě jestli v případě konzumace nějaké nevhodné potraviny - třeba masa, je lépe urinu neužívat.
Děkuji Michala
Co se týká objemu vypité uriny, tak tam žádná omezení nejsou, já mám dokonce vyzkoušený 100 % reverz a nezaznamenal jsem žádný problém. Nejlepší je ranní, ale jinak nevadí kdykoliv v průběhu dne, starší také nijak nevadí, ale třeba mě to již moc nejede, mám raději ideální teplotu. Uvedené potraviny chuť silně mění, čili tady nejde ani tak o negativní účinky, ty tam nebudou, ale o mizernou chuť, která pak může vyvolávat odpor.