lipous8000 píše:
Dobrý den chtěl jsem se zeptat na názor.Tchanovi diagnostikovali rakovinu hlasivek a hrtanu.Odmítl operaci,přestal kouřit pít pivo a na mé doporučení začal Budwig dietu v kombinaci B17 (jadérka) a liposomální vitamin C.Najednou vizuálně omládnul a začal se cítit na 20 let jemu přes 60.Nador se podle snímku zmenšil.Po 3 měsících byl přemluven,ať raději skusí radioterapii,když je plný síly a energie.V průběhu ozařování zestrnul o 30 let pořád dodržoval dietu plus nasazeny glukany reisha (kvalitní).Po měsíci od ukončeni ozařování se cítil v pohodě,ale nyní cca půl roku má velké komplikace s dycháním.
Lékaři okamžitě navrhli opět operaci,protože neví co tam tlačí (nechtěli CT!! ),ale podle mne infekce ne samotný nádor.Nějaké doporučení jak postupovat?Děkuji
Gratuluju k vysledkum prvniho kola lebcby, tedy Budwig, B17 a cecku. Skoda, ze se nedrzel toho co mu pomohlo a zrejme bez vazneho duvodu sel do velice rizikove lecby ozarovanim, která ma spoustu vedlejsich ucinku vcetne rakoviny a i smrti - znam ze svého blizkeho okoli dva takove pripady, kdy velmi kratce po ozarovani nastala smrt. Co se tyka reseni soucasne situace, osobne bych se vratil k prirodni lecbe, v mem pripade by to byly pusty, které podle mne leceji ještě rychleji a intenzivneji nez strava a doplnky. U teto prirodni lecby je tak trochu jedno, co je pricina konkretnich problemu, jestli infekce nebo nador. Zlepsi se imunita a stav všech organu a telo se pak snaz samo se vsim vyrovna, vcetne infekci a nadoru. Ale je to na tvem tchanovi.