Iva Minksová píše:
Dobrý večer, pane Zajíček průjmy stále trvají, 4 denně, není to už osm. Ale první průjem proběhne hned po ranní dávce hořčíku, dávám půl lžičky a vždy, když ho vypiju. Fakt nevím, kolik ho mám dávat nebo z čeho to je. Od pátku jsem začala mírně krvácet, měsíčky jsem měla 2. 4. Zvýšila se mi celková nervozita. Nevím, nedokážu to nějak ovládnout. Strašně mne rozbolela štítná žláza a levá očnice. Na oko si nemůžu ani šáhnout a palčivá bolest se táhne až nad obočí a spánek. Střílí to levého oka. Vše je doprovázeno třesem těla a naprostým vyčerpáním. Na páteř teplo aplikuji, je to úleva, ale ve chvíli kdy začnu chodit, křížová kost začne velmi silně bolet a z kostrče jdou prudké výboje, které mi podlomí nohu a už moc chodit nejde, protože to střílí neustále. Taky mám velký pocit hladu, stále jím okurky, meloun, občas přidám banán a pomeranč s mrkví jako šťávu. Od hladú mne pobolívá žaludek, ale když si dám opečené brambory na sucho v troubě, sním jednu a půl a začíná mne natahovat, jakobych měla plný žaludek. tu jedlou sodu jsem začala brát třikrát denně 3 lžičky v javorovém sirupu. Není to moc? Ale takhle se Ph začíná udržovat na těch 7,6 - 8. Tak nevím. Děkuji mockrát předem za odpověď
Ten průjem nemůžete udržovat, dávky musí být takové, aby se průjem nedostavoval. Pokuste se to přijímat v průběhu celého dne a ne nárazově, což může také vadit. Dejte si to do lahve s vodou a pomalu to popíjejte v průběhu celého dne. Průjem vás demineralizuje a pak se není čemu divit, že vám je špatně. Když to i takto vyvolá průjem, tak jednoznačně aplikace pouze postřikem na kůži, či pomocí koupelí. Ta štítná žláza asi potřebuje jód a selén, vyzkoušejte mořské řasy, konkrétně vločky Nori, nebo Dulse v objemu cca 1 vrchovatá lžička denně po dobu jednoho týdne a pak to snižte na 0,5 lžičky denně. Na selén stačí sníst 2-4 paraořechy denně a zpočátku můžete tak týden cca 8 kusů denně. To by vám mělo zvýšit i pocit tepla. To pH je v pořádku, ale nechápu, kde pořád berete ty kyseliny a jediné rozumné vysvětlení, které mě napadá, jsou buď trvalé velké stresové zátěže, nebo paraziti, konkrétně kvasinky. Ty dokážou vyvolávat kyseliny až neuvěřitelně a dost neuvěřitelně likvidují i tělo a psychiku. Možná by to sneslo pokusit se opatrně aplikovat klystýr s MMS, ale velice opatrně a navyšovat po 1 kapce, protože účinky mohou být velice silné. To likviduje kvasinky neobyčejně účinně a pokud je ten váš problém z tohoto důvodu, tak odezní velice rychle s jejich likvidací.