Barboretka píše:
Som strašne smutná. Absolvovala som celú kúru Trojčiatko, všetko som dodržiavala, jedla som počas kúry kyslú kapustu, tekvicové jadierka, červenú papriku, ale nič zo mňa nevyliezlo. Dokonca som si robila aj klistíry, aby som ich čo najrýchlejšie dostala z tela von. Totižto kúru som absolvovala z toho dôvodu, pretože ma svrbelo v oblasti konečníka a niekedy som mala pocit, že sa tam niečo hýbe. Po kúre sa to ale všetko o dosť zhoršilo. Neviete čím to môže byť spôsobené? Palina bola extra horká, aj klinčeky boli z tých lepších (Kotanayi). Popri Lugolovmu roztoku som brala aj selén.
A Oresak Cierny? Lugolov roztok nenahradza Oresak. Ucinna latka v tinkture z oresaku je juglon, ktory sa v lugolovom roztoku nenachadza. Takisto este MSM by bolo vhodne zaradit (najprv ale otestovat, este pred kurou, ako ho znasas v malych davkach, potom pocas kury aj 3x2g denne).
Dalsia vec, ani tato kura neriesi vsetky parazity a hlavne v hrubom creve, tam najmenej. Najsilnejsie posobi samozrejme v zaludku a tenkom creve, nieco sa vstrebe aj do pecene, zlce, a este v okoli criev. Telovych parazitov sa ale prilis nedotkne. Dostat parazity s hrubeho creva je velky problem, Palo z fora Upramene hovoril, ze snad jedine opakovane klystiri s MMS ich odtial dostanu.
Dalsia vec je, ze akym sposobom si parazity v stolici hladala? Niekedy vyjdu samotne, ale vacsinou nie... vacsinou su pomiesane v stolici a treba ich odtial oddelit.
Ja si tuto kuru robim takmer kazdy druhy mesiac, uz som ju mal asi 7 krat. Niekedy som dal aj slabsiu verziu... a parazity stale mam, hlavne tie v tele. Dost sa rozhybali, takze postupne ich to riesi, ale to je aj kvoli neustalym hladovkam ktore davam, a MMS. To MMS ich vzdy poriadne rozhybe.
Pokial ma clovek nejak viac rozmnozene parazity, tuto kuru by si mal robit opakovane, tak 4x do roka. Minimalne ich preriedi a udrzuje na nizsom pocte.
Ozaj, s tym zhorsenim stavu, bohuzial, vzdy to hrozi, mozu sa rozliezt z creva, alebo sa zacnu presuvat, proste menit polohu v tele. Moze sa to aj zhorsit. Uz ked im raz vyhlasis vojnu, je dobre pokracovat, az kym sa nezredukuju na taky pocet, ze ti nesposobuju chronicke problemy.
Nebudem ti klamat, moze to trvat toto cele aj niekolko rokov. Bohuzial. Taka je moja osobna skusenost.