zuzis píše:
16 dní za sebou každé ráno klystýr s urinou a aktivovaným MMS. Dostala jsem se až ke 14 kapkám na 1,5 l uriny. Od desátého dne už probíhalo vše bez problémů, předtím občas nějaký ten hlen a problémy s vyprazdnováním při klystýru. Po celou dobu protikandidová dieta dle zdravého jídelníčku, ve které budu muset pokračovat nadále, jelikož se u mne neobjevila žádná změna ve zdravotním stavu. Dodávám k tomu lactobacily, občas horčík, vit.C, připravuji se na domácí kefír,ph moče se během dne pohybuje od 6 do 8. Když to završím ted šankou, mohu považovat střeva za kvalitně už pročištěné? Pokud ano, jakým způsobem nadále si udržovat čistá střeva? Stačí už pak jen občas třeba klystýr a někdy šanka? Nebo se po čase musí zase dělat tato zdlouhavá procedura? (Podotýkám, že do budoucna plánuji, že bych na zdravém jídelníčku už zůstala, jen vyjímečně ze společenských důvodů by byla vařená strava). Děkuji za odpověď
Tak střeva takto za pročištěná asi považovat lze, ale nedělejte si velké iluze o kvalitě pročištění. Já mám osobně vyzkoušené klystýry denně v délce více jak 60 dní, čili to, co jste zatím provedla, je opravdu tak akorát slušný začátek. Čemu se divím, je to, že nenastala žádná změna stavu, protože pokud z vás již nejde hlen, tak se střeva zdají čistá a kvasinky tam patrně nejsou. Teoreticky by stačilo nyní klystýry konat podle potřeby, ale já bych to tak rychle nebrzdil, spíše se dostaňte ke změně zdravotního stavu a teprve poté uberte na iniciativě. Kvasinky mohou být totiž rozlezlé kdekoliv po těle a velice rychle se dokáží do vyklizených pozic vrátit, pak začínáte znovu od nuly o což asi nestojíte.