miram píše:
Ja pri ociste kloubu zasadne nic nejim cely den. A jeden den pred ocistou jim jenom zeleninu a ovoce. Tuto ocistu s bobkovym listim jsem delala poprve az po nekolika ocistach ...asi 10 klystyru, 1 sanka a 1 ocista jater a zlucniku. Driv jsem si na to netroufla.
Nekdo pustil na internet do obehu tuto ocistu, ale velmi zkracenou verzi a prisla take moji kamaradce na email. Ona byla velmi zhava to okamzite vyzkouset, tak se do toho okamzite dala. V zivote si neudelala vubec zadnou ocistu, ani strevo necistila, proste nic. Je vsezravec a ten den samozrejme ze pojidala vsechno mozne, k obedu si dala maso, kysane zeli, mleko do kavy a jine specialitky a pak si myslela, ze umre! Mela tak silene bolesti hlavy, bricha a zaludku a teprve potom se me o tom zminila. Kdyz me ten recept na tuto ocistu ukazala, myslela jsem, ze spadnu z noh. Tam se neuvadelo vubec nic, jenom to, kolik se ma uvarit bobkoveho listiho ve vode, nebylo tam nic ani o pomalem upijeni po douscich, takze ona to pila pomerne rychle ...no des a hruza!
Ja osobne mam vyzkousene pit pri teto ociste jen cistou vodu a nebo urinu, ale zasadne nejim! Pokud budes dostatecne prijimat tekutiny po cely den, tak mit hlad ani nebudes. Ja ho aspon nemivam.
Děkuji moc za příspěvek!!