krasnagadgetka píše:
Jardo, prosím Vás, uvádíte, že jíte:
Snídaně:
jablko, banán, pomeranč, kiwi, případně jiné sezónní ovoce. Přidáme trochu borůvek, malin, nebo jiných lesních plodů, přimícháme pár dobře omytých rozinek, či jiného sušeného ovoce, Přimícháme 1 – 2 polévkové lžíce čerstvě mletého máku nebo sezamu, 1 polévkovou lžíci strouhaného kokosu, 1 ks paraořechu, 10 ks mandlí, nebo lískových oříšků, nebo půlek vlašských ořechů. Ne všechno, pouze jednu z možností.
Nezdá se mi to ohledně dělené stravy a někde jste psal, že není dobré míchat různé druhy ořechů. Vy nedodržujete dělenou stravu? Mák, sezam, kokos a ořechy - není to těžce stravitelné?
Moc děkuji.
Myslíte, že mi také budou stačit pouze 3 jídla denně + 2 odštavněné štávy, když mám adrenální únavu?
Moc děkuji.
Tak ako pisal niekto predomnou, je to len jedna z moznosti...
ale co sa tyka zasad delenej stravy, 2 typy bielkovin, znamena, 2 kompletne rozne typy bielkovin... orechy a semena sa rataju za druh bielkoviny. Aj mliecne vyrobky.
Cize, mozes napriklad kravsky syr zapit kozim kefirom... je to jeden druh bielkoviny.
Takisto mozes lieskovce spolu s mandlami... a makom... to je tiez brane za 1 druh bielkoviny (rastlinna orechovina)
Ale nemozes naprilkad maso, s mliekom, alebo orechy s mliekom, atd...