kov píše:
Překopírováno z jedné stránky FB:
,,po opakovaném nekonečném vychvalování tzv ,,kvalitního přeměření" už to nevydržím a musím to sem napsat. Před dvěma lety jsme byli na přeměření Oberonem a výsledky byly dost diskutabilní. Našel třeba rakovinu u člověka, který ji neměl a u člověka, který ji prokazatelně měl, ji nenašel. Zdejší odborníci na měření mi napsali, že je Oberon podvod, tudíž nespolehlivý. Ok. Pořád dokola se tu opakuje, že je nejspolehlivější přístroj Salvia a zkušený člověk u ní. Ač tedy po zkušenostech s Oberonem nepatřím k nadšeným příznivcům biorezonančních přístrojů, tak ve mě postupně vznikal dojem, že by na té Salvii, přece jen mohlo něco být. Systém měření je jiný než na Oberonu. Kdo to nezaregistroval z diskuse-manželka má rakovinu prsu a ještě k tomu v létě dostala i boreliozu. Proti té brala homeopatika, lichořeřišnici a měsíc a půl i CDS2 o síle 120ppm. Cítila se dobře, ale zajímalo nás co ukáže ,,kvalitní přeměření u dobrého poradce". Zajímala nás hlavně ta borelka a případné další naměřené zátěže. Vybral jsem zkušeného poradce, na kterého tu bývá chvála. Domluvili jsme se se ženou, že tu rakovinu zatlučeme, aby se poradce ,,ukázal" a já zatloukal i některé své poznatky a názory co mám. Takže k výsledku. Něco jsme říct museli, tak jsme řekli, že jdeme skrz tu borelku. Řekli jsme taky poctivě, co manželka proti tomu už podnikla. Poradce nenašel borelku žádnou. Ani dalších zátěží moc prý není. Prý to ,,máte pořádně vymydlené". Tři dny po návratu šla manželka na krev. Rozbor protilátek ukázal, že borelku v sobě pořád má! A bohužel dost přes povolený limit. Poradci jsme taky řekli, že nedávno byla manželka na preventivní sono jater(v souvislosti s rakovinou) a že jim sono ukázalo nezhoubnou cystu. Na to tedy poradce měřil a našel v játrech zakuklenou tasemnici! Měření bylo u konce a my jsme ještě požádali o kontrolu rakoviny prsu, ,,protože by se mohla vyskytnout vzhledem k rodinné anamnéze". Poradce nastavil přístroj a manželu proměřil. Prý se není čeho obávat. Prý tam rakovina žádná není... Co dodat? Řekli jsme o užívání CDS2, lichořeřišnice, homeopatik- nic tam není. Řekli jsme o nálezu v játrech-našla tasemnici. Rakovinu prsu nenašla ani po vyloženém dotazu po ní. Tímto bych tedy chtěl požádat nekritické doporučovače ,,kvalitního přeměření" aby své nadšené doporučování přehodnotili. Ci si z toho kdo vezme je na něm. Pro mě osobně je to jednou pro vždy vyřízené"
Dobrý poradce, nebo spíše léčitel nespoléhá na přístroj, ale bude sledovat jak člověk vypadá a ptát se, tedy v té kombinaci by toho měl najít poměrně hodně. Sám mnohdy klienty překvapuji při telefonních hovorech a aniž bych je kdy viděl tak jim vyjmenovávám konkrétní problémy které mě pak potvrzují, ale já se na žádné měření nespoléhám pouze na zdravý úsudek a fakta, třeba testy krve, nebo jiné testy.