Ahojte.
5 dni v tyzdni nemam v potrave nic sladke... 2 dni v tyzdni mam v kefire rozmixovanych 450g dozretych bananov, s kakaom, ale to len pocas 4 hodinoveho okna na jedlo...len vtedy si tie banany mozem dovolit.
5 dni v tydni mam 1hod okno na jedlo...
A to ako predjedlo 3,3dcl domaceho kefiru s kakaom alebo karobovym praskom, o 40 minut na to velke JEDLO.
Kedze o 40 minut po vypiti maleho mnozstva kefiru uz jem ine jedlo, nechcem si kefir sladit niecim kalorickym, lebo to len predlzi travenie...
Zaujala ma prerto stevia, nech si tie dni osladim, predsalen samltny kefir sladky nie je, a zmiesany s kakaom (bez pridavku niecoho sladkeho) uz vobec nie...
Mohlo by byt pre organizmus nevhodne 5x tyzdenne nakvapkat do kefiru s kakaom tolko kvapiek sladidla stevia, ze by to zodpovedalo napr. 15gramom cukru (nech citim sladku chut) ? Alebo mi to nemoze nijak uskodit?
Totiz pocas tych 5 dni v tydni si "kefirove predjedlo" vobec nevychutnavam... A chcem to zmenit.
Chcem sa vystrihat odpovedi typu "Proc blbnes..."..."Neres to, proc se bojis medu nebo cukru, jsou tu s nama staleti..." Alebo inak - Ctihodnymuz, ak by si mal byt jediny kto by na tuto moju otazku zareagoval, tak....radsej nereaguj. Preco ? Asi tri zo styroch tvojich odpovedi su totalne neprakticke... Lebo odpovedas casto formou recnickych otazok, ktore navyse ani niekedy nesuvisia s temou, alebo pises schyzofrenicke prispevky typu "Nebavi me jist, nikdy necitim hlad, nepotrebuji jist....ale dam si kdykoliv par piv, snim polku chleba s kefirem z Lidlu"...
Takze si moju otazku radsej nevsimaj