Ondrejk píše:
Dobrý den,
setkali jste se prosím někdo už s velmi špatnou pamětí, špatnou schopností se učit a koncentrovat se? Věděli byste, čím by to mohlo být způsobeno? Např. přemírou dlouhodobého stresu, krátkou dobou spánku (spím strašně málo a vzbudím se sám od sebe hodně brzo ráno, možná ze stresu - většinou mě bolí hlava, ale to po 1-2 minutě odezní a cítím se odpočatý celý den), špatnou stravou apod.? Mohla by s tím teoreticky souviset i panická porucha, kterou trpím a snažím se jí zbavit.
Jedná se konkrétně třeba o to, že se něco naučím, ale zapomenu většinu těch věcí v krátké době, dělá mi problém pamatovat si jména, někdy se vracím ráno 2x domů abych zkontroloval, že jsem vypl žehličku a podobně.
Kdyby někdo věděl, co by mohlo způsobovat výše zmíněné problémy a jak je nejlépe řešit, dejte mi prosím vědět.
Děkuji
Dobře vám radí člen Alopat, upravit stravu a to zásadně, například ne nadarmo má kniha o GAPS dietě název Syndróm trávenia a psychológie, stav střeva a mozku jsou propojené faktory. Na panické ataky můžete vyzkoušet CBD, jsou s tím dobré výsledky pokud vím a nepřímo srovná i střeva.