Tony210 píše:
Zdravím nemá někdo knihu, Mystický léčitel Játra a jejich léčba v pdf.
Nebo jestli má smysl ji kupovat ,jestli má nějaký přínos?
Anthony William Je celkem dobrý autor, Ale celkem mě zklamal v jedné věci,
On nevěří na očistu jater, myslí si že při očistě jater, Se ti vyloučený kameny tvoří ve střevech s oleje a ty šťávy že to je Prý ochrana jater, proti přetížení.
Knihu mám přečtenou a o té očistě jater olejem, stejně tak o jablečném octu, zásadité vodě apod. tam píše docela jasně jako o věcech pro
játra nevhodných. Co jsem z knížky pochopil, tak na játročistce olejem je OK pouze ta první fáze, kdy piješ jablečnou šťávu (jabka jsou pro játra balzám). Ovšem večerní olejová sprcha je pro játra naopak utrpení. Tuším jsem někde zaregistroval lidi, co si nechali udělat rozbor vyloučených "šutrů" a byla to vesměs kombinace tuku, hlenu a oleje.
On totiž AW doporučuje vyhýbat se tukům, které organismus zatěžují a blokují pak optimální využití sacharidů. Donedávna jsem zkoušel vysokoproteinovou stravu, která je ale zpravidla i vysoce tučná (vajíčka, klasické máslo a spol). Jediné čeho jsem dosáhl byla sice rychlejší regenerace svalů po sportu, ale rozhodilo mě to ekzém, kterého jsem v minulosti zbavil. Teď jsem tento experiment hodil přes palubu a snažím se játrům ve stravě ulevit. Zase jsem ráno nahodil šťávu z celeru, dopoledne jen ovoce, pak sirnou patlaninu a vše je opět v normálu. Patlaninu už ale jedu na odtučněném tvarohu (doposud jsem roky používal plnotučný) který je i v souladu s tím, co hlásá p. Cmurová a podporuje ho i "nízkotučná" filozofie AW.