Sonex píše:
Dobrý deň mám úplne hlavu v smútku mám 22 rokov... už asi 8 rokov mam vo vlasovej časti psoriázu zasahujúcu do čela a spravila sa mi dalšia bodka na kolene .. vyskúšal som všetko možne začnem s čím všetkým : najrpv som začal u kožnej ako asi každý kortikoidy atd proste klasika ... po neúnavnom chodení 5 rokov som to vzdal a povedal som si že sa toho musím dokazať zbaviť aj sam ale zatial sa mi to vobec nedarí .. Zo stravy som vyradil všetko sladké ( jedol som kludne aj 3 čokolady za deň) ... teraz skúšam vyradiť lepok ( aj ked nie 100%) v zavodnej kuchini sa bezlepkovo tažko najete , vyššie davky Vit D ( okolo 6000 UI denne ) , ziadny alkohol , prestal som fajčit po 7 rokoch zo dna na deň , užívanie probiotík a colostra , ale aj tak žiadna zmena sa nekoná tak už som fakt z toho zúfali a zachadza to do depresivnych stavov , menej cennost , ziadne sebavedomie , stale blbý pocit či mi to nahodou nevidí niekto neviem sa sustrediť kvoli tomu na rozhovor , mám pocit že nikdy nebudem mať babu kvoli takejto **** ....
Čo som si všimol tak mám biely povlak na jazyku , čierne bodky pred očami , nepametám si už ani kedy som sa zobudil ráno svieži , zahmlene myslenie , spomalenosť atď ...
Viem že z tohto članku ide strašna zúfalosť ale stále verím že sa z toho dostanem a zažijem pocit byť čisty
...
Prosím napište akekolvek nápady ako by som sa to mal pokúsiť liečiť , ešte dodám že psoriazu ma aj moj otec takže to bude dedičné ... ďakujem za každú pomoc
Zlomená psychika zrovna není dobrá pro vyřešení vašeho problému a člen derkel vám radí dobře, prostě si to prostudovat pochopit a vyzkoušet, jiná cesta není. Bohužel na různé lidi zabírá různý postup, což je sice divné, ale logické. Jde o zamoření krevního řečiště bordelem z propustného střeva a tělo se toho pak snaží zbavit vytlačením pokožkou. Pomůže tedy cokoliv co sníží ten toxický stav, hlavně vyčistit střeva, zlepšit funkci jater a zlepšit práci mitochondrií. V poslední době jsem zaznamenal i velice dobré výsledky při aplikaci vysokých dávek lecitinu, konkrétně kolem 50 g denně, ale vyzkoušet opatrně, dá se to přehnat a mohou naskočit úzkosti, které po vysazení poměrně rychle odezní, ale nejde o nic příjemného.