vesmi píše:
Zdravím Vás a jsem potesena, ze me dnesni hledani infa k cisteni dutin /pri aplikaci mi vyteklo minimum vody z leve dirky a mam pocit, ze zbytek zustal nekde mezi nosem, uchem a okem, protoze me to uz 2. tyden poboliva/ zavalo az sem, protoze to vypada, ze odpovidate lidem se zajmem. Uzasnee.
Desatym rokem chodim co pulrok na kontrolu se sz. Mam levy lalok vyplneny cystou a uzlem. Predepisovali mi tenkrat pilule, ktere jsem odmitala, vsak asi pulroku ze strachu zobala. Celou dobu mam hodnoty hormonu v poradku, velikost uzle a cysty je stejna. Je mi vsak patym rokem doporucovana operace tohoto. Nechce se mi, ale strasi me zbytnenim atd. Nebojim se, ale objevuji se mi nove zdravotni problemky a nejak se mi to prestava libit. Ve zkratce vyjmenuji? Bolava predlokti k zapesti, cukani ruzne po tele, tlak na krku kde u celisti nahmatam bulku a silne citim krcni tep pri namaze, spatne dychani a posledni 3 mesice 6kg nahore..zni mi to uz vse dohromady hruzne a s ohledem na vek 35let bych si predstavovala vice energie. Muze toto vse byt od stitne zlazy, nebo jak jsem cetla spise od streva? Jsem od mala zavisla na cokolade, cemuz prisuzuju nejvetsi 'vinu' a take jsem mela necele dva stresove roky. Jinak se snazime jist i zit vcelku zdrave. Ted sladke a stresy odkladam a chci dat nejen telu ocistu. Jednu za druhou. Mohu zacit tedy strevem, lymfou? Prosim o doporuceni,,,
Občas se stane fe tekutina zateče dál než má, což je docela problém a je nutné to nechat prostě odeznít. Patrně jde o důsledek špatného náklonu hlavy protože při správném provedení se to nestává. Jinak na ty ostatní potíže prvně srovnat hormony to zde dosti často opakuji, podle všeho máte vysoký estradiol a nízký progesteron. Trochu si to prostudujte a pokud to nebude jasné klidně mě zavolejte a vysvětlím co a jak. Střeva pochopitelně čistit můžete, nicméně hormonální problém se tím asi nesrovná.