Zdravím Vás pekne.
Moje zkušenosti a postřehy k očiště žlučníku a jater epsomskou soli, grepem a olivovym olejem.
Asi rok mě sem tam pobolivalo na pravé straně pod zebry, v místě jater.
Když jsem déle stal na místě, přecházela bolest i pod lopatky.
Nebyla to nějaká hrozná bolest, ale člověk na sobě cítí, když něco není jak má být.
Google zapracoval. Lékařům a lekum se vyhýbám, během posledních dvou let jsem si vzal jednou prášek proti bolesti zubu, jednou po kocovine.
Jelikož se zajímám o zdravý zdravotní styl, hledám hodně věci na internetu, z postřehů a poznatků lidi.
Narazil jsem na YouTube na očistu jater jednoho mladého kluka, a říkal jsem si proč to děla, když mu je ani ne 30 let. Tak jsem to chtěl taky vyzkoušet, i s ohledem na moje těžkosti.
V pátek 8.9.2017 od 14:00 jsem nejedl, jen pil vodu. Moje snídaně bylo hroznové vino, potom rozmixovane ovesne vlocky se slunecnicovymi semínky a polévkova lžička prášku z mladého ječmene. Oběd dušená brokolice a rajče. Poslední bylo jedna kulička hroznového vina
Ve 14:00 jsem si namichal 4 vrchovate polevkove lžíce epsomske soli z lékárny, 750 ml vody.
Po shlédnutí videa na internetu jsem měl celkem divny pocit abych se z této směsi nepozvracel
K mému podivu po vypiti 1/4 roztoku soli a vody v 18:00 to nebylo vubec hrozne, trosku hořké, ale vypít se to dalo.
Začal jsem mit hlad, zahanel jsem hlad vodou.
2/4 roztoku v 20:00, bez problému. Už jsem se těšil do postele na zaspani hladu.
21:45 jsem si pripravil 180 ml olivového oleje, panensky, za studena lisovany s 135 ml cerstve vymackane grepove stavy. Mezitím si nachystal k posteli pasek,termoflor s horkou vodou.
V 22:00 jsem promichal tuto mnamku, fuj, tohle je teda hnusny pití, a na ex vypil.
Nastavil budik, zapasoval termoflor na místo jater a lehl si, ani nevím jak, usnul jsem.
Nevím, jaký čas v noci jsem si termoflor shodil, ale vadil mi.
Budicek, ráno v 5:55, v 6:00 3/4 roztoku, bylo mi teda trosku soufl, cítil jsem v ústech a z žaludku ten olivac.
V 8:00( Ja sem to zaspal, u mě 8:20) 4/4 roztoku, plus zapít ještě vodou. Tady s posledním dílem jsem měl už trochu problem to vypít ale da se to stále.
Pak cekani, hmmm, přijde něco nebo tak. Ve videu říkal, ze účinky to má si po 2. vypiti a u mě nic. Něco špatně?
co?
Asi v 9:00 první návštěva WC, hovinko tuhé konzistence.
.
Toaletní mísu jsem zkoumal, hovinko jsem zkoušel rozmelnit, toaletní papír vedle mísy,
Sítko připravené, a ejhle, zelené kamínky. Ježíš radost ze se to povedlo.
Od 9:00-10:30 nemělo cenu odcházet od toalety, střeva pracuji, vylučují.
Pokaždé zlato nalezeno
Pak už říci jen voda, zelené kamínky plavou.
Malé, velke( až 1.5 Cm), přes asi 200 kousku
Mazec. Takže za 14 dni repete.
Konečně se muzu najist.
11.9.2017 první návštěva toalety po "zákroku"
Trosku nervózní, ze tak pozdě. Normálně nemám problem s vylučovánim a 1-2x za den byla klasika
A taky trosku zvědavý. Co najdu?
zelené? Pofrci voda?
Stolice normální, ale v ni kameny bílo sede barvy. Asi 15 kousku.
Uvidíme příště !
U mě byla výhoda, ze má strava se skládá z hodně vlákniny, téměř žádné maso, cigarety, alkohol.
Takže jsem proste ze dne na den tuto kůru mohl provést.
Takže z moji strany - doporučuji!