Zdravím, začal som s užívaním tej kyseliny 3,5 % do 50 ml vody, Užívam to asi 3 deň no pociťujem únavy a tak trochu ako keby som bol omámený, neviem to poriadne popísať. Takisto mi ráno zapáchal moč.
Prvá dávka bola 3 kvapky no to som považoval za veľmi málo, tak som dávku zvýšil na 6 kvapiek, to bolo tak isto málo, dal som si 10,20,30 a bolo mi to ako nedostatočné, teraz 40 kvapiek (na lačno a nič) ani ma nepálila záha po asi 20 minútach som sa za tým najedol a prišli únavy a zase ten pocit omámenia. (mám pokračovať, niekde som tu videl že niekto mal podobnú reakciu, čistí sa mi len telo alebo čo?
Chcel by som aj zareagovať na posledný príspevok.
sparcoo píše:
Dobrý den, je možné užívat Betain v práškové formě, který nabízejí na Fichemě (600 mg 20 minut před jídlem)?
Tabletové doplňky s Betainem obsahují vždy i Pepsin, ten je při suplementaci HCl důležitý?
Děkuji
Mam niečo podobné a viaže sa to tak trochu aj na skúsenosti z Betainom HCL, keď sa mi začali objavovať problémy z trávením ( po veľmi stresovom období ktoré stále pokračovalo) tak sa mi pravdepodobne zastavila tvorba HCL (niečo som si naštudoval že to môže byť aj kvôli nadobličkám ktoré pomocou hormónu kortizol dokážu vypnúť tvorbu HCL, je to kvôli stresu.) toto som ešte vtedy nevedel ale začal som mať problémy s pálením v penise štípanie alebo ako keby zápal. Samozrejme som si myslel že to je zápal a šiel som k urológovi, no ten nič nezistil. Zvláštne bolo že to vždy pálilo po jedle alebo keď som za jedlom pil veľa vody, k tomuto sa pridala aj bolesť kosti.. kosti boli v poriadku najedol som sa napil vody a začali ma bolieť kolená.. aby som to opísal - bolo to ako keby tie kosti boli krehké a boli aj studené (tie kolená) časom asi pol roka na to som si zistil už niečo o HCL atď.. a začal užívať ten Betain (hoci len 1-2 kapsle za jedlom) čo nebolo podla mna vôbec dostatočné, ale pomohlo - kosti ma skoro vobec nebolievali od vtedy a štipanie v penise sa tiež objavovalo zriedkavo, najme ked som si zabudol dat niekolko dni HCL alebo som pil veľa vody za jedlom vtedy to začalo - palanie, kosti a niekedy bolesť hlavy ktorá bola zvyčajne spôsobená pukaním chrbtice (pri nádychu) ale to pukanie zase zväčša suviselo len z HCL (ale toto nemám úplne overené) Musím ale dodať, že mam nejaké problemy s močením už niekoľko rokov a pravdepodobne sa jedna o nejaku infekciu. No vôbec nechápem prečo to pálenie súvisí z HCL proste som to pozoroval velmi veľa krát a bolo tomu tak.. Teraz som vymenil Betain HCL za Kyselinu 3,5 % lebo je to o dosť lacnejšie (jedine čo chýba je pepsin čo je škoda) no ale aj pri veľkých dávkach mam pálenie, ale kosti nebolia. Neviem ti pomôcť prečo konkrétne teba páli v konečníku ale možno to je niečo podobné ako u mňa.
PS: ak by niekto vedel prečo to tak mam, mohli by ste mi to prosím vysvetliť, ďakujem.