Bajkonurik píše:
Tak v podstate je to jedno,či to vyrába farmaceut alebo vedec,dôležité sú predsa účinky (a hlavne keď človek zaplatí nemalé peniaze)
Osobne máte skúsenosť s tým,že u niekoho z vašich pacientov zabrala na nejakú nemoc a úplne sa vyliečil?
Osobně mám zkušenosti takové že pokud s tím pracujete správně tak to funguje super a je otázka jak vy chápete co to je vlastně nemoc. Většina lidí se domnívá že nemoc je stav který se objeví jen tak náhodou a na tomto bludu staví i moderní medicína, což je pochopitelně oboustranná blbost. U medicíny je to zjednodušené úmyslně kvůli vysokým ziskům a u klientů kvůli reálné nevědomosti. Já chápu nemoc jako soubor faktorů které člověk právě svojí nevědomostí a ignorancí vytváří a tím postupně zhoršuje stav těla a buněk. Pokud je tedy tento stav špatný z důvodu deficitu mědi pak vám to bude fungovat pochopitelně špičkově, pokud je váš stav špatný z více důvodů bude to fungovat tak nějak a pokud je špatný z jiných důvodů než z deficitu mědi pak to pochopitelně fungovat nebude vůbec, nebo jen velice omezeně. V případě že jste nyní pochopil co jsem napsal tak vám musí být jasné že otázka byla položena v zásadě nesmyslně a nedá se na ní vlastně ani jinak odpovědět. Musel by jste mě napsat co přesně řešíte, jak jste si to přivodil, jaké máte výsledky krevních, nebo jiných testů a pak je možno s vysokou jistotou odpovědět na takto položený dotaz.