Xion píše:
No ja som si to precital az teraz. Diky za skusenost. Pride mi ale trochu neslusne, az nezodpovedne, zalozit takuto skusenost, a potom "sa nevyjadrovat" k tomu uz dalej. Napriklad, rad by som takisto cital, aky ma na to nazor druha strana (ti dvaja poradcovia).
Ja osobne, neverim tym Salviam. Su to nefungujuce pristroje, co ukazal uz nejeden vedec. Oni to dost testuju. Je to len biznis. Ti poradcovia, co su akoze "pod blahovou", to neznamena , ze za nich ruci. Asi robila tu chybu. Ale mne to bolo hned divne. Vela alternativcov si potom ide aj tak po svojom.
V kazdom pripade, som si isti, ze ludia zaparazitovani su... toto ich neodhali (tie ich samanske metody), a ich postupy, tiez niesu ucinne. Napriklad 2x denne 3-4 kvapky MMS, je na parazity nic.
Musi sa dostat na jednorazovu davku 6 kvapiek MMS. Najlepsie skusit aj 7. MMS telu, ktore nieje zamorene nic nerobi. Ak je cloveku po MMS nevolne, tak je zamoreny. Ak ti je zle uz po 3-4 kvapkach, tak to je ako dost zle. Fakt musis byt zamorena.
Mne osobne pride, ze na parazitoch parazituje aj lekarstvo (rovnaka skusenost s lekarmi, nepomozu... pretoze slovenski lekari su na nizkej urovni, hlavne ti nesukromni). A maju nahaku. A potom alternativci, ktori pouzivaju samanske metody, vysavaju peniaze (ako je aj tento priklad). Parazity nevyriesia, jasne... to este nevedia ake su odolne. Co je to 10x 200mg albendazolu? To si robia srandu. To neurobi absolutne NIC. Na hromadne odparazitovavanie v afrike, sa pouzivali ovela vyssie davky, a dlhodobejsie. Kury su spisane na curezone. Lepsie nepouzivat ziadne antihelmetika, nez male davky, ktore parazity NERAZ LEN PODRAZDIA,a tie sa potom zacnu presuvat po tele... neraz sposobia este vacsie skody, nez predtym (co moze byt rovnaky pripad u zakladatelky temy lorelei)
Nikdy by som sa u tychto "poradcov" neliecil, ten ich pristroj Salvia ci co to pouzivaju (vsetky su na jedno kopyto) by som odhodil do odpadkoveho kosa. To je take balamutenie zakaznikov, ze az.
Je to cele len o peniazoch, nic ine. Udrzat tu kliniku. A ten pristup poradcov, ako si myslia, ze su najmudrejsi, a ako "utocia" na cloveka, na ktoreho ich cary mary nefunguju, to je na zaplakanie. V prvom rade, kazdy lekar by mal mat laskavy pristup.
2x denne 3-4 kvapky MMS na parazity, tak to je usmevne. Treba Klara protokol 6+6, co je 1 hodina 6 kvapiek (alebo co najblizsie k tomu), za hodinu znovu 6. Potom vecer, to iste. Alebo aspon sa pokusit dostat na 3x7 kvapiek. I tak to moze trvat roky... odparazitovat. Parazity sa v tele domnozuju, medicina totalne klame a ututlava o parazitoch.
Vyplyva inak z toho jedine... ste v tom sami, musite si pomoct sami. Tito uzernici, na nas len zarabaju. Samozrejme, obcas niekomu pomozu, ale tie ich metody, to nefunguje 100% na nikoho, kto ma uz vaznejsi stav. Toto moze byt dost nebezpecne. A hlavne tazsie zamorenia parazitmi, totalne nezvladaju (a to je este dost riskantne, niekedy hrozi pri odparazitovani poskodenie zdravia, hlavne ak su v mozgu... treba to robit opatrne a dlhodobo, kludne to rozlozit aj na 5 rokov... co sa financne ale neda u takeho poradcu utiahnut).
Kedysi bol na internete pribeh Lauri, ci ako sa volala, ktora sa odparazitovala MMS, a uspech mala az ked robila klystiri s MMS, a vysla na davku 3x7 kvapiek... a tak to trvalo mesiace, kym sa jej stav zlepsil (boli tam aj fotky). UZ to dali z netu ale dole neviem to nijak najst. A po mesiacoch bojoch zistila, ze k MMS trebalo este pridat aj albendazol, proste nejake antiparazitika, inak to nefungovalo.
Preco ale pouziva tak male davky antihelmetik, a MMS ,nechapem. To ti len rozviri parazity, ktore sa potom zacnu presuvat. Na nejeke lahsie parazitozy to staci, ale ked mas viac rozlezene parazity, tak je to poriadne nebezpecne!!! I tak vsak, touto cestou sa nad parazitmi neda vyhrat, daju sa len nejako zredukovat. V podstate aj tak telo nad nimi musi vyhrat samo, a ak sa v nom premnozuju, problem musi byt aj niekde inde.
To je zajímavý paradox, vyjádření sem nebylo problém napsat, ale to nikdo z dotyčných neudělal. Navíc jsem byl požádán abych to vlákno smazal, což jsem odmítl, protože lidé mají právo dostávat nezkreslené informace a sami si musí umět vyselektovat co je pro ně dobré a co ne. Podle mě to je divný přístup, já bych určitě svůj názor k podobnému příspěvku, který by se mě týkal, určitě napsal.