JednorazovyNICK píše:
V praxi to znamená aspoň 10g himalájskej (chuťovo omnoho lepšia než obyčajná) soli na 1L vody. Nad 12g by som ale nešiel, načo...
Myslim, ze cim je vyssia koncentracia soli, tym ma vyssi detoxikacny potencial, preto napriklad voda z mrtveho mora, ktora obsahuje cez 30% soli, je taka lieciva, lebo ta osmoza je vtedy velmi silna. Cize kludne by som isiel aj do vyssich davok. Vlastne ja nie, lebo sanku nedporocujem vobec. Moc nasilna metoda, ktora za to nestoji. Ale keby si niekto robil sanku, tak soli by mal pouzit praveze co najviac, ak chce, aby to dobre detoxikovalo. Samozrejme len tak, aby sa nepriotravil a dokazal to vypit. I tak si myslim, ze lepsie je detoxikovat sa postom a radsej pouzivat kupel v soli z mrtveho mora (co najblizsie k 30% soli). Taky kupel sa ale neda robit pravidelne, ide to do prilis do penazi a znecistuje to zivotne prostredie. Treba mat bud minibazen, v ktorej ta sol je na cely rok, alebo proste pouzivat mrtve more (to je tiez drahe stale tam cestovat). Proste, najlepsie je vykaslat sa na to, a pouzivat post a zit duchovne. To sa telo potom nezanesvari, a netreba ani taky silny detox. Ani klystiri netreba, ani sanky, ani kupele v soli, nic....