[quote="Lukos78":2orl0xpr]Ahoj, tak mám za sebou první očistu jater dle Jardova postupu. Držel jsem se všeho, jak bylo psáno. Jeden den jsem jedl jenom ovoce, druhý den do 14 hodin vypito 2 litry čerstvé jablečné lisované šťávy, potom do 18 hodin 3,5 litru vody. První a druhá dávka soli proběhla dle návodu, reakce asi 8x na toaletě s vyprazdňováním. Ve 22 hodin nastoupil olej, termodeka a láhev na játrech, bez pohybu jsem to držel přes hodinu a pak usnul. Druhý den v 6 ráno třetí dávka soli a za hodinu to na mě přišlo, ale byla to jenom téměř čístá voda bez ničeho. V 8 hodin jsem dal poslední sůl a 30 minut na to skoro 2 litry vody, tak jsem čekal co se vyplaví, ale kromě téměř čiré tekutiny skoro nic. Alespoň jeden kamínek by mi udělal radost, všem jsem nasliboval k vánocům vzácné kamínky, ale jsem bez dárku. Několik let mám vysoký cholesterol (hodnota 8 ), poslední výsledky jater - zvýšená hodnota. To byla motivace proč jsem do toho šel. Za 14 dnů dám druhý pokus a snad bude něco na dárky
. Po kůře se necítím ani unaven. Jediné co jsem dělal trochu jinak, že jsem byl v den pojídání ovoce běhat a druhý den při popíjení ovocné šťávy taky běhat. Je možné, že by pohyb zredukoval žluč a nebyl tam pak žádný tlak?[/quote:2orl0xpr]
Tak pokud jsou