Jezdím již pátý rok pravidelně co 0,5roku na testování oberonem. Polovinu té doby se můj zdrav. stav krásně zlepšoval, ale pak přišel zlom, jsem na tom stále hůře a neumím to zastavit. Při každé další návštěvě mi oberon naměřil více hypo funkcí, gastroproblémů, cizopasníků, baktérií a virů a zánětů snad v každém tělesném orgánu a poté i polypů. Před 0,5 rokem už dokonce možnou tvorbu vředů v tenkém střevu....a to i přes všechny mnou absolvované očisty, protiparazitální kúry, plasmování, požívání množství vitamínů, minerálů, MMS,CDH, DMSO a kdoví, čeho ještě.....
Abych zjistil jak moc je měření objektivní, nechal jsem si provést CT, gastro a kolonoskopii, při které doktor polypy v žaludku sice nepotvrdil/ani nevyvrátil, ale zjistil crohna v ten.střevu, chronický zánět slinivky (už strašil i rakem) a další.... Dostal jsem hafo chémie, ale po přečtení vedlejších účinků je neberu, neboť bych si ještě přitížil.
Nedávno jsem se dověděl od tohoto pána
tomas.broucek@dobreoci.cz, že vše je pravděpodobně způsobeno syndromem propustného střeva. Po načtení o co se vlastně jedná jsem zjistil, že uváděné potíže na to bohužel "sedí". Dále jsem zjistil spousty rozporů v radách, jak to léčit.
Mimo jiné jsem již podvýživen, stále se třesu zimou a teče mi z nosu- "netopí mi to ani nevstřebává", čerstvé ovoce a zelenina mě ochlazují a i v létě mi z nich doslova mrzly prsty na rukou jak mi bylo zima. Jíst mi chutná cokoliv, trápí mě dlouhodobá zácpa kterou jsem si přivodil již před 2 léty (ať se kdo chce diví) častou aplikací různých druhů klystýrů a teď mohu pojíst cokoli z čeho by se snad jiní pos...., ale já pouze z epsomky, MMS,CDH a pěti a více gramů céčka.
A tak to zkouším ještě i touto cestou, snad mi Jardo poradíš a případně i někdo z fóra??? Zkoušel jsem 6 měsíců i SCD, ale mému tělu nevyhovovalo! V jiném vláknu jsem se dočetl o dietě GAPS, tak zkusím více nastudovat a uvítal bych k tomu jakékoli informace.
Také po přečtení některých vláken o potížích se střevy (v sekci očista tl. střeva) si myslím, že s tímto syndromem asi nebudu sám, jen o tom spousta přispěvatelů asi neví či ještě nikdy neslyšela, tak jako já.
Děkuji a hezké dny