JednorazovyNICK píše:
Modrovous : zdrava MLADA zena, ktora neuziva HAK. Ale ta 18tka "padla", zrusil som to ja... Bola mi osobnostne dost nesympaticka.... A tu nejde o jedno stretko, ale o kamaratatvo a stretnutia raz tyzdenne (nepisem nic o sexe), pricom aj castejsie (kebyze je nam spolu fajn)...
Musim si pockat na vztah, ozvali sa mi dve 16 rocne (nepoznaju sa vzajomne), realne sme telefonovali, s jednou som sa stretol, ale zrusil som aj tieto moznosti... Mam dojem, ze na darcovsku urinoterapiu potrebujem k zene aj nieco citit... Ved uz len to pitie mocu zeny je tak intimna vec, ze sa mi vyslovene ziada byt so zenou, ktora by mi davala svoj moc pravidelne, v partnerskom vztahu. A to so 16tkou a 18tkou neprichadza do uvahy, lebo mam 30r.
Kamaráde, pokud ženám nijak neubližuješ, smýšlej si o nich jak chceš a dělej jim jakékoliv návrhy.
Tvé uvažování je ale natolik vzdálené "obvyklostem", charakteristikám zdravých a plně funkčních vztahů, vztahů žen a mužů, běžnostem, které se osvědčily a osvědčují, že nějak nelze býti s tebou na jedné lodi, dokonce jest těžko tyto věci čísti či poslouchati. Držím Ti palce .... a neškoď, hlídej se.
Znovu zopakuji to, co jsem Ti již mnohkrát psal:
Obyčejné přátelství s dívkou či ženou Tvého srdce, zamilování se, posléze zralá láska, prolnutí se do morku kostí, do všech fysických i astrálních detailů, každodenní milování se po desítky let, sdílení všeho po 24 hodin denně .... a výchova společných dětí, je to nejlepší na světě, co Tě může potkat ... a nic se tomu nevyrovná.