Modrovous : dobre, presvedčil si ma, bez toho, aby vo mne nastal pri tom nejaký vnútorný boj...
Navyše, že mi to skôr nedošlo - keď 2dcl ženskej uriny TÝŽDENNE môžu "zatočiť" so zvýšeným DHT, tak 1dcl uriny muža majúceho zvýšené DHT vypitej DENNE jednoznačne bude DHT v tele len zvyšovať, resp. absolútne zamädzí jeho znižovaniu... Pil som pravidelne svoju urinu 10 rokov... A kto vie, či nemám trošku problémy s prostatou... Nepomočujem sa, nemám bolesti, žiadny problém s erekciou, ale nie vždy si dokonale "vytrasiem" po močení penis, resp. niekedy mi pár kvapiek ujde do treniek (močím posediačky odjakživa, taký zvyk, nech na 100% nikdy netrafím mimo misu) pri tom ako sa postavím a oblečiem. A ani prúd nemám nejaký "extra" silný (a ani som nemal, pokiaľ pamätám, sledujem si to možno 8 rokov).
Ono, popravde, fakt neviem aké benefitiy mi priniesla urinoterapia (konkrétne pitie moču)... Áno, takého jedného či dvoch klystírov z asi pol litra starej uriny za mesiac sa nemienim vzdať (vstrebe sa v hrubom čreve možno 1dcl ? Raz, dva krát mesačne...to je nič...), je to fakt dobrý detox (prvý klystír ale väčší, a so slanou vodou - na predprípravu pred klystírom zo starej uriny)... Prípadne si umyť oči urinou, kloktať starou či odmrazenou... Tam sa nemusím obávať prijímania DHT do organizmu... Ale zas - dávať si obklady z moču na hlavu (čo som robieval jeden čas), pričom mi ide o zastavenie vypadávania vlasov z dôvodu zvýšeného DHT....to bol kardinálny omyl. Rovnako aj rok užívania kreatínu v prášku na posilňovanie (X rokov dozadu), ktorý podporuje zvyšovanie DHT v organizme... Keby som vedel pred 10 rokmi, že mám zvýšené DHT, a že DHT zvyšuje aj užívanie kreatínu, tak by som si za pomoci uriny robieval len klystíry občasné, kloktal ňou pri zapálenom hrdle, či namočené vatové tampóny v urine si dal do uší (prevencia proti ušným problémom keď sa človek nachádza v prievane napríklad), ale ROZHODNE by som nepil ako svoju urinu, a ani kreatín rozpustený vo vode...
MALACHOV JE K*K*T, prečo toto nespomenul v knihe o urinoterapii ????? Bral som ju ako "bibliu urinoterapie"... Ani jedna veta v nej, že "Pozor muži, ak máte zvýšené DHT v organizme, neužívajte svoj moč na pitie, veľmi časté klystíry, ani na potieranie pokožky hlavy.".... Nič také tam ten parchant nespomenul..... Prečo som tak našťvaný ? Lebo kto vie koľko mnoho tisíc mužov dlhodobo praktizujúcich urinoterapiu skôr a výraznejšie oplešateli práve kvôli Malachovovi, pretože NIKDE V KNIHÁCH nespomína kontraindikáciu urinoterapie (čo sa pitia, obkladov na vlasovú časť, a častých klystírov týka), ktorou je ZVÝŠENÝ DHT...
Pritom mnoho mužov práve mohlo začať s urinoterapiou práve kvôli plešateniu, ako obklady tak aj pitie, a všetci tí, ktorým vypadávajú/rednú vlasy práve kvôli zvýšenému DHT, si takto to vypadávanie vlasov URÝCHLILI...