Dobry den chtela jsem se zeptat, jak spravne brat probiotika. Mam disbakteriozu, probiotika beru uz 3 mesice v kuse. Beru je 2-4x denne. Na krabicce je napsano jedna tobolka denne, ja beru nekdy i 4 denne. Takze moje otazka zni -
1. jsou nejake vazne vedlejsi ucinky pro brani vetsich davek probiotik?
2. nemela brat tak, ze bych je brala treba 14 dni, pak na tyden vysadila a pak zase... ?
3. a kdy s nimi prestat, neni 3 mesice moc dlouha doba? Trpela jsem na vetry a ty se mi hodne upravily

. Nevim, jestli s probiotiky pokracovat delsi dobu a davku snizit treba jen na jednu tobolku rano (anebo je lepsi je brat vecer?)
Mam strach, abych si velkyma davkama probiotik po delsi dobu nejak neublizila. Poradte mi prosim vas. Predem dekuji
Stolici mam mekkou porad, i kdyz jsem zmenila stravu (byla jsem na syrove strave, ale moc to se mnou nesouhlasilo, kort ted v zime! Tudiz ted jim snidani Dr. Budwick a kazdy den jiny druh lustenin, vetsinou s vetsim salatem...), takze zacnu s Bentonitem, abych ji trochu utuzila.
1)Teoreticky můžete mít průjem.
2)Přestávky se běžně dělají, to je vhodné.
. Ohledně té stolice uvažujete správně a sledujte si stav HCl, tu by patrně bylo vhodné doplňovat.