aj keby spavala v prasnej bani, tak zdravemu cloveku nieje tak, ako ona popisuje. Inymi slovami, tie problemy musi sposobovat nieco ine, urcite nie zle vyvetrana miestnost. Mne bolo tak nejak podobne, a nepomohlo v podstate nic za cele roky, az pravidelne hladovky (1 jedlo denne, alebo max 2, ale az poobede/vecer prve jedlo, cize doobeda a poobede kazdy den hladovka - casto aj bez pitia (pil som prvy krat az vecer, cize suche hladovky, a takto niekolko rokov, cize snad aj 1000 takychto mini hladoviek), antiparazitalne kury (asi tak 4x silnejsie a 4x frekventovanejsie, nez sa vsade doporucuje, az to pohlo s parazitmi nejak viac), nakoniec to boli u mna parazity, a telo napadnute vseliakymi smejdami, z toho, ktore roznasaju, plus celkovo oslabena imunita z toho, rozladene, prekyselene a zatoxikovane telo z toho. Do toho vitaminova a mineralova podvyziva, co sa pri parazitoze da riesit len doplnanim suplementovanim doplnkov vo velkom mnozstve, ktore sa beznou stravou neda dosiahnut (k tomu som mal urcite aj zvyseny homocystein pri tych deficitoch becok a horciku za tie roky - ale nemeral som si ho. V dnesnej dobe by som bral ale doplnky tak, kym niesom uplne fit zdravy, aby pokryvali aj pripadny problem homocysteinu, znamena to brat spravne B-cka vo vacsom mnozstve, horcik a lecitin, zaroven je to prevencia pripadneho nedostatku B12, ktory tiez telu len komplikuje.)
Je to na cele roky, dostat sa z tychto stavov, neraz to moze trvat aj 5-10 rokov. Lekari nepomozu, rovnaka skusenost. Na chronicke choroby su prikratky. Oni chcu len predat lieky, to je vsetko, ako je to nastavene. Je to aj o peniazoch. Ak mas dost penazi, mozes si dovolit jest pravidelne ananas, papaju, kokosovy olej, avokado, goji, vsetko dokopy, a do toho dobre doplnky ako probiotika, enzymi... dost to urychli a pomoze, aj ked je to len barlicka, telu to pomoze, ked mas na kvalitne doplnky a zdravu stravu.
Este jedna vec, dost pomoze aj dlhy dzusovy post, co najblizsie bruessovej kure. Teda, ked neliecis tazky pripad rakoviny, netreba ju brat az tak striktne, a mozes si tu stavu spravit aj chutnejsiu, popripade pit aj ine stavy, a vo vacsom mnostve (az liter denne). Ak vydrzis aspon 3 tyzdne, tak toto poriesi a dost zlepsi vela problemov. Lebo z mojej skusenosti, malokto si dokaze dat 3 tyzdnovu uplnu hladovku, a navyse je to aj ovela riskantnejsie dlhodobo hladovat, kvoli spackanej navratovke, hrozi az smrt, pri dzusovych postoch toho hrozi ovela menej, aj ked sa spacka navratovka.
Ja Ti doporucujem toto (je to postup pri velkom mnozstve neidentifikovatelnych chronickych problemoch).
Zdrava strava, alkalizujuca. Dobre pozut (to zanedbava vela ludi, lepsie nez zle pozut, a jest 3x denne, je hladovat, a jest len raz za den) Pravidelne hladovanie (minimalne 1x tyzdenne cela 1 dnova hladovka), dzusove posty (snazit sa dat raz za rok aspon 3 tyzdnovy) Brat doplnky na celkove posilnenie tela - probiotika, enzymi, b-komplex (kyselinu listovu v spravnej aktivovanej forme, kedze pribuda ludi s genetickou poruchou, co nevedia konvertovat umelu kyselinu listovu), horcik (v spravnej forme), B12 pod jazyk, vitamin C s postupnym uvolnovanim a bioflavoidmi, MSM. Jod a selen - casty deficit A na imunitu - betaglukany, kolostrum, vitamin D (5000 IU denne) + K2, najlepsie zaradit aj bor (najst si boraxova konspirace)
Toto pokryva aj pripadny problem s homocysteinom, ci deficitom B12.
Do toho antiparazitalne kury (4x za rok zosilnene trojcatko, spolu s tym jest kazdy den dynove semienka, papaju, papajove semienka, ananas, kremelinu, MSM)
A vyskusat tu kuru s MMS. Co to spravi (niekedy je po MMSku velke zlepsenie, niekedy nie, zalezi, ako zasiahne parazity, a virove/infekcne loziska).
Z mojich skusenosti mi dost pomohla aj ocista pecene (pravidlne kazdych 14 dni) - pozor moze to byt nebezpecne, pre niektorych ludi. Neda sa to doporucit kazdemu.
P.S. - niekedy je za tym geopatogenna zona, teda minimalne to dost zhorsuje, kupit si orgonit, a dat si ho do izby, ale taky velky aspon 10cm vysoky, (pozriet si o vyladeni geopatogennych zon, prestavat izbu, atd... je to ale len pohorsujuci faktor, malokedy sa tym vyriesi vsetko, ale kazda pomoc sa rata)
|