[quote="MartinG":2ykvcfb3]Dobrý den pane Zajíčku,
vše postupuje podle plánu, stávím sauna skříň, leč netušil jsem že bude takový šílený problém sehnat u nás díly, ano byl a velký, takže něco objednáno z Conrada něco mi objednali u nás v elektru, žárovky byl nejmenší problém, ty již mám 14 dní a už se těším až to všechno bude fungovat. Stále mě tak poslední 3 týdny teklo z nosu, měl jsem rýmu kýchal jsem skoro celý den i v noci, nevyspal jsem se skoro, tak jsem si s nechutí pořídil protialergické kapky do nosu s kortikoidy. Kýchání a rýma ustala téměř okamžitě, toto zastavuje tvorbu hlenu. Ty kapky jsem používal minimálně a pak chtěl přejít na něco bez kortikoidu, tak jse použil jiný přípravek a neuvědomil si, že ten nezastaví tvorbu hlenů, ale řádne je zahustí. Zrovna jsem začal užívat Floraphage (před nasazením Floraphage jsem dělal 2 klistýry za sebou). Bylo to v pohodě 2 dny a třetí den jsem po ránu začal pociťovat docela velký úbytek s dýcháním (to díky tomu novému přípravku co řádně zahustil hlen a bylo toho hlenu hodně že mě všechen při spaní natekl do plic). S dýcháním mě pomohl vždycky Ventolin, ale teď pomáhá minimálně. Vypěstoval jsem si tím bronchitidu, mám tlaky na plicích, průduškách, včera jsem nemohl usnout, měl jsem jakoby kámen na prsou a skoro týden se s tím peru a začal jsem mít i teploty až 38,5 St.C. Takže to po večerech jistí Ibalgin. No včera už jsem byl u mého Mudra 3 min. v čekárně, ale rozmyslel jsem si to. Jeho ortel znám, po hodině čekání by si mě poslechl a ATB by to jistila. Nechtělo se mě čekat a začal jsem se léčit sám pomocí MMS2. To mi pomáhá, spousta hlenu jsem po 2 dny vykašlával, ale dnes už jsem těch tablet za den snědl nejvíce (3) a kýžený výsledek byl horší než při 2 naplněných tabletách velikosti 00, ale hustý hlen jsem také vykašlával, stále to není ono. Opět mi začalo z nosu téct a opět jsem stříkal 2 dny do nosu kortikoidy abych se vyspal, ale stále mi teklo z nosu, tak to minimálně dnes moc nefungovalo, ale nevím, mám takové tušení že se z toho nedostanu sám. Florapage jsem raději po 2 dnech s nástupem teplot vysadil. Také používám infra-lampu a oblast průdešek a krku nahřívám, ale míjí se to účinkem. Jinak defekace hrozná, spíš zase taková řídká, poloprůjemová ...
Dobře mi není a musím nějak fungovat, ATB jsem nechtěl, kdysi jsem dělal MMS koupel a tím jak byla silná jsem si přivolal astmatický záchvat a skončil jsem na pohotovosti, ale já minimálně na plicní vůbec nechci. Jinak jsem bral koření ve stylu že mám EB virus a beru i konopný olej, ale co jsou teploty tak jsem oboje raději vysadil. Nevím co mám dříve dělat.
SOS poradíte prosím co s tím mám provést. Děkuje a zdraví Martin[/quote:2ykvcfb3]
Ahoj když mám chřipku nebo jsem nachlazený tak piji CDS , litr denně, 100ppm, každou hodinu deci, plus MMS2 ,4x denně, co dvě hodiny, plus protokol hrnek 3x denně, chřipka zlikvidovaná do 4 dnů a nachlazení,průdušky,dolní cesty tak 10dnů bez prášků, bolesti a teplot, jsem unavený ,ale můžu fungovat. Máme podobné problémy já mám polyneuropatii cidp to je něco jako roztroušená skleróza plus alergie,astma. Na jaře 2017 jsem CDS pil 20 dní kvůli alergii a astmatu a změna k lepšímu byla znatelná, normálně jsem musel kortikoidy brát dva měsíce (červen,červenec) a teď jsem je bral jen čtyři dny, ale pořád to není ono a na polyneuropatii to nezabralo vůbec a to jsem ho pil poctivě tři měsíce. Podle E.Cayce (kniha: 100+1 receptů pro zdraví a krásu)za RS-ko můžou