Kometa píše:
Jsem nemocná už 7 měsíců. Moje kamarádství to nijak negativně neovlivnilo a o partnera jsem taky přišla, ale nemoc na to měla jen částečný vliv. Ale dostala jsem se díky tomu do společnosti uplně jiných lidí, zažila několik dokonalých dní plných zábavy a radosti a našla jiného muže, se kterým se teď vídám.
A jak předchozí partner předemnou klidně dlabal párky, tak tento už po dvou měsích, co se známe, snídá naklíčenou pohanku. Dříve žil na plastfoodu, teď mu lednice přetéká ovozelem. Snažím se na něj nijak netlačit, tím bych to všechno zhatila, takže třeba netuším, co jí, když nejsme spolu. Ale snažím se ho navykat na zdravá jídla, podstrkuju mu ovoce a dělám zeleninové saláty...
Prostě neni nutné hledat vitariána, zamilovanost může být dost silná motivace ke změně stravovacích návyků.
Vždy je to o toleranci a jak tom u druhému začnete něco vnucovat, tak máte dvě možnosti, buď je to bačkora a podřídí se, nebo je to chlap a pošle vás někam. Patrně chcete vedle sebe spíše chlapa a pak s tím musíte počítat. Buď na to přistoupí dobrovolně, nebo ho nechte, až k tomu sám dozraje, což nemusí být nikdy, ale i tak to ničemu nevadí a můžete spolu klidně celý život spokojeně žít i při velice rozdílném stravování.