Dobrý den pane Zajíčku,
ještě se chci zeptat na další věci, uváděl jsem ci že všechno mi je, takže jsem byl donucen okolnostmi abych se vyspal a mohl nějak fungovat, začít používat protialergické nosní kapky s kortikoidy, je po nich opravdu velká úleva a zapomenete co to je mít stále rýmu, plný nos a dutiny hlenu. Pokoušel jsem se je vysazovat, ale po 3 dnech se mi spustí docela silná rýma, kýchání a jsem v tom znovu. Již týden pozoruji, že se ve smrkání začíná objevovat krev a to není dobré znamení, to je jistě díky těm kortikoidům, co naleptávají kůžu, cévky atd. Je na čase je vysadit. V lékarně mi říkali používat pouze sezonně, ale já mám rýmu celoroční, řekl bych že alergickou a už minimálně 6 let jí řeším a stále se mi to nepovedlo. Alergické léky jako zirtex a jemu podobní se mnou nedělají vůbec nic. Pro mě to začíná být vcelku neřešitelná situace. Díky druhým kapkám, co ten hlen akorát zahustí jsem skončil před časem na ATB, takže toto již ani pokoušet nechci. Dá se nějak zmírnit, popřípadě zarazit ta tvorba hlenu ? Nebo to stále souvisí s tou špatnou defekací a tlustým střevem ?
I když jsem asi před 14 dny dělal 2 klistýry denně, jeden ráno a druhý večer ? Já totiž nevím co mám řešit dříve. Psal jste v jiném vlákně že toho děláte spousty, asi budu muset dělat taky všechno najednou, aby to zabralo, ale tak nějak nevím od čeho začít. Rád bych si po půl roce udělal další jaterní očistu ...
Poté se mi tvoří málo slz v oku a proto je mám podražděné, paní Mudryně mi hned nabídla někdy o prázdninách oční kapky za velké peníze, (nejlépe 3 balení kapek na 2 měsíce asi za 700,- Kč), tak jsem si vytvořil za haléře kapky domácí, ale chtěl bych vyřešit ten problém úplně. Snažím se pít 2-3l vody denně, ale zatím jsem neviděl nikde žádné výsledky, že bych mohl být bez těch očních kapek úplně. Když zapomenu, za den mám oči opět podrážděné.
Poté jsem byl přesvečován, že za křečové žíly mohou parazité, několik křečáků také mám. Maminka dokonce o žíly přišla, nabídli ji v nemocnici operativní odstranění. No já bych do toho nikdy nešel, stejné jako když v motoru auta zacpete některé mazací kanály, že jsou zbytečné
Děkuji moc za info. M.