Jarda píše:
Podle toho co píšete se spíše jedná o adrenální únavu než o CNS, to má nějak odborně diagnostikované, nebo je to jenom odhad. Dělal někdo testy hormonů, nebo nějaká rozsáhlejší vyšetření krve. Pokud tu krev někdo dělal pošlete mě výsledky do emailu a pak zavolejte a pobavíme se o tom.
Pane Zajíčku, nemá to odborne vyšetrené /od doktorov/ ale viacero liečiteľov sa na tomto zhodlo , že sú to oslabené ľadviny(nepracujú správne , ma ich úplne "čierne" teda skoro uplne mrtve podľa roznych liečiteľov čo sa na tom aj zhodli ale nikto nevie nastaviť správne medikamenty... Obyč.lekári už prestali komunikovať , bola aj na psychiatrii 2x ale tam normalne zdravo fungujúce dievča
Toto fórum je asi posledná možnosť kde ľudia su stále openmind oproti bielym plášťom (žije v CZ , českej národnosti) . Skúšala všetko , stavy stále pretrvávajú, brnia končatiny, sú ľadové, nedokrvené , teplota stále každý den cca 37,5 stupna ....
Niektoré dni sú až také že jediné načo má energiu tak ide na wc a naspať a potom celý den preleží...skôr prežíva a neviem jej pomôcť.
Neskutočne ma to ubíja, a sledujem to tu dlhšie že sa tu pomáha ľudom s rakovinou, nádormi a uspesne sa vyliečila...ale ona nič takéto nemá , robili jej aj Mag.rezonanciu , CT a všetko ok zdravá len toto čím trpí nitko jej nevie pomôcť pritom pred 2 rokmi úplne zdravé dievča a došlo to až do tohto štádia.
Skôr je otázka že nikto nevie čo jej je a teda ani nevieme čo má doplniť ,liečiť , sme zúfalí.
Mohol by som vám nafotiť jej zdravotnú kartu a preposlať na email ? pochodila toho už fakt hodne možno z toho by ste niečo vyčítali ale všetci , opakujem všetci to už vzdali a vy ste ma napadol ako jediny kto by vedel pomôcť pretože sám verím že jej niečo v tele chýba a je tam nejaká nerovnováha niečoho čo toto sposobuje , lebo neutrpela žiadny úraz ani žiadnu veľkú nemoc.
Ďakujem
Peter a Daniela