Alopat píše:
Ve skutečnosti nevíš, na co se to nabalovalo, protože v laboratoři jakž takž zvládají pouze ty bakterie. Jinak řečeno, na laboratoř nespoléhej ani v nejmenším. Širokospektrální antibiotika jsou u raka a lymfomu kontraproduktivní, protože vybijí bakterie, které drží v šachu houby spojené s prvoky a parazity.
Ja som tiež mal boreliózu... Myslím je tomu 3,5 roka, čo ma kusol kliešť, a borelióza bola potvrdená doktorkou. Vybral som mesiac antibiotiká (škvrna už bola plnej veľkosti, mohol som to podchytiť skôr...), 4 tabletky denne... Podľa jedného protokolu z internetu, údajne proti borelióze. NEŠIEL SOM VŠAK NA KOTROLU, ČI SOM SA BORELIÓZY ZBAVIL... Ja to neriešim - robím pre svoje zdravie takmer úplné maximum ako dokážem.... A neverím, že by mi borelióza ostala... Proste túto možnosť považujem za veľmi vysoko nepravdepodobnú. Podľa mňa aj keď ostala po dobratí tých antibiotík, tak som ju časom sám usmrtil super detoxom, 3x 84hod. suchým pôstom, urinoterapiou (ktorá síce mala aj zlé účinky na môj organizmus - zvýšené DHT), asi ročným IF 23/1 a už teraz ročným IF 22/2, na ktorom ostávam trvalo, a ktorý popretkávam ešte 1-2x 46 (22hod lačňovka na ktorú naväzuje +24hod navyše) hodinovými pôstami (voda, nesladený bylinkový čaj, voda s citrónovou šťavou, zázvorový nesladený čaj) mesačne v dni ekadaši (11. deň
PRED Novom či Splnom).
K tomu denne derivačný kúpeľ a mlganie oleja...visenie dolu hlavou 10 minút denne, cvičenie ráno a večer, denne 1hod prechádzka vonku... a super strava v okne na jedlo...
Toto sú moje preventívne odporúčania proti rakovine a iným ťažkým chorobám, a čo to majú spoločné s týmto vláknom, pretože 22hod pravidelná lačňovka denne v kombinácii s nízkosacharidovou (no nie ketogénnou) stravou vlastne vytvára akoby ketogénne prostredie.... Plus k tomu 1-2x mesačne 46hod *hladovka...tá to podporí už detto.
(* často používam "na striedačku" slovo "hladovka" a slovo "pôst"...obe slová považujem za to isté)