[quote="Lukos78":3gy094cc]Ahoj, tak mám za sebou první očistu jater dle Jardova postupu. Držel jsem se všeho, jak bylo psáno. Jeden den jsem jedl jenom ovoce, druhý den do 14 hodin vypito 2 litry čerstvé jablečné lisované šťávy, potom do 18 hodin 3,5 litru vody. První a druhá dávka soli proběhla dle návodu, reakce asi 8x na toaletě s vyprazdňováním. Ve 22 hodin nastoupil olej, termodeka a láhev na játrech, bez pohybu jsem to držel přes hodinu a pak usnul. Druhý den v 6 ráno třetí dávka soli a za hodinu to na mě přišlo, ale byla to jenom téměř čístá voda bez ničeho. V 8 hodin jsem dal poslední sůl a 30 minut na to skoro 2 litry vody, tak jsem čekal co se vyplaví, ale kromě téměř čiré tekutiny skoro nic. Alespoň jeden kamínek by mi udělal radost, všem jsem nasliboval k vánocům vzácné kamínky, ale jsem bez dárku. Několik let mám vysoký cholesterol (hodnota 8 ), poslední výsledky jater - zvýšená hodnota. To byla motivace proč jsem do toho šel. Za 14 dnů dám druhý pokus a snad bude něco na dárky
. Po kůře se necítím ani unaven. Jediné co jsem dělal trochu jinak, že jsem byl v den pojídání ovoce běhat a druhý den při popíjení ovocné šťávy taky běhat. Je možné, že by pohyb zredukoval žluč a nebyl tam pak žádný tlak?[/quote:3gy094cc]
Dobrý den. Já mám za sebou dvě očisty a vždy jen kalná voda. Je to zde mnohokrát citované, i potom dochází k návalu energie a přínos cítím ve všech sférách. Řada členů tohoto fora v minulosti popisuje, že žádné kameny nebyli ani při třetí, čtvrté očistě. Jarda zde popisuje, že se usazeniny prostě odtrhnou a pomalu se sunou směrem do střev. Chce to tedy vytrvat. Vždy po několika dnech se mi energie vrací do "normálu", bohužel. Je to jen otázka času, kdy se tělo dočistí na původní úroven, kdy bude znovu zvládat detoxikační procesy online. Zařadil jsem dále kávové klystýry (začínám opatrně), schizandru, čaj chanca piedra, pampelišku, ostropestřecovou kašičku.
Příště to tedy chce hodně