sparcoo píše:
Musím se svěřit, jak jsem dnes zase procitnul (to samé se mi stalo minulou neděli - to se mi hned ulevilo a povolili křeče, bohužel v pondělí jsem už byl zase ve starých myšlenkách). Trochu jsem si i pobrečel.
Stalo se to při jídle (fazolky, batat, olej). Dal jsem si pár soust a hned mi bylo zle. Tentokrát jsem z toho obvinil fazolky. Samozřejmě s každou fazolkou mi bylo hůř ale dožeru to, když už jsem to uvařil a je jasné, že po jídle mi bude zle.Tolik mé myšlenkové pochody.
Takto jsem obvinil už tuk, živočišné proteiny, vlákninu,...
V týdnu jsem dostal nápad, že problém je vláknina. Tak já blbec si dal pouze jedno jídlo a to 5 vajec s kachním masem, zalité rybím olejem. V půlce jedení jsem si uvědomil, že je to fatální blbost ale dojedl jsem, protože tak jsem si to naplánoval. Samozřejmě mi to totálně rozjebalo žaludek.
Kdyby jste viděli jak jídlo raději odkládám.
Jak si vše plánuji. Jak se na něj připravuji, jak na něm stále něco vymýšlím. A pak to stejně stojí za hovno a je mi po něm zle.
To samé řešení mého zdraví. Požádal jsem o rady, dostal jsem je. Požádal jsem o odpovědi a dostal je.
A co? No rejpu se v tom jak v hovně a vymýšlím.
To, že jsem něčím nakažený je jasné.
Bohužel některé problémy jsem si vytvořil sám.
Ani nevíte jak je to složité. Ale proč je to složité? No protože to složité mít chci.
Já debil musím přestat stále nad vším špekulovat, pořád něco studovat a hledat na netu.
Prostě vypnout a začít od znovu. A když udělám chybu? No a, tak mi bude pár dní zle, příště už to neudělám. Takto jak to dělám ale teď, to bude asi lepší nedělat nic.
Fakt ideální řešení je buď.
Vyhodit mě někde daleko na samotě s pár konzervama a vodou, bez zdrojů informací nebo najít učitele, kterého bych bez vyjímky poslouchal.
Omlouvám se za delší psaní ale musel jsem, ještě si to několikrát přečtu.
Doufám, že se mi tato změna myšlení jednou povede udržet natrvalo.
Hlavně bych si už rád přestal vše programovat, plánovat. Přestat se svazovat pravidly, když ze všeho nejvíc potřebuji svobodu. Začít poslouchat své tělo. Klid, pohyb, jídlo, spánek, vylučování. Dělat si radost a přestat se bát.
Ne, není to složité, jenom to chce opravdu začít a nepřestávat, pokud začnete u hormonů půjde to kupředu dost rychle, ale pokud budete zkoumat co jste podělal nepůjde to prostě nikam. Pokud jde o to vyhození v lese, tak pak bez konzerv a fungovalo by to taky.