misaa píše:
Dobry den, rada bych se zeptala, zda je mozne/obvykle, abych ve svych 35 letech, vaze +- 53 kg, 156 cm mela streva tak zanesena a zalepena, ze pri me prvni sankhe sice asi nejspis doslo k syfonovemu efektu, ale sla ze mne pouze voda, vubec zadne usazeniny, jen voda. Den predem jsem mela zeleninovy salat a mixlou polevku, vecer i rano pred procedurou jsem byla spontanne na stolici. Podarilo se mi vypit cca 7 litru slane vody, z toho jsem bohuzel v prubehu asi 2 l vyzvracela, ale doplnila jsem. Asi 10-15 min po zacatku ze mne zacla odchazet prave voda, tak jsem byla rada, ze nemusim delat klystyr, ale porad tekla jen voda, zadne kaly, huste, nic. Takze jsem se takto proplachla, zalila to hermankovym cajem, zajedla ryzi, ale obavam se, ze vsechno to spatne ve mne zustalo. Vubec necitim ulevu. Byla mi strasna zima a mela jsem prisernou migrenu, musela jsem cely den lezet pod duchnama. Co jsem udelala spatne? Jak se tech kalu jinak zbavit? Posledni leta se snazime jist zdrave, spise nizkosacharidove, nejime sladke, vyhybam se lepku, piji kefir z tibetky, nejim zadne prasky atd. a presto ta streva musi byt asi v hroznem stavu vzhledem k tomu, jak aknozni je muj oblicej. Jinak ale chodim na velkou pravidelne 1-2 denne, nijak se nenadymam, nemam problemy s travenim. Pred rokem jsem si davala i klystyrovou kuru, ale zadne velke nanosy taky neodesly. Dekuji za komenty?
Podle mě proběhlo vše celkem dobře a ta zima je z vyplavení rezervních zásob cukrů z jater, na to jsem zde již upozorňoval. Také většina lidí si myslí že z nich vyskočí minimálně Vetřelec, ale ten problém je jinde. Jde většinou o malé šmejdy nalepené na střevní stěně kteří je vlastně zalepí střevní stěnu, požerou vše podstatné z přijímané stravy a na hostitele zbude pouze odpad. Navíc střevní stěnu poškozují a vytvářejí toxiny. Můžete vyzkoušet tyto nánosy narušit pomocí enzymů konkrétně Neprinol co mám na e-schopu je výborný a pak znovu propláchnout, nebo dávat pravidelně něco co jim to škodění na střevní stěně znesnadní. Někdo bere třeba petrolej, terpentýn, humáty, různé byliny které čistí střevní stěny třeba Triphala a je pochopitelně mnoho dalších možností. Jinak pupínky v obličeji mohou souviset i s hormonálním problémem a určitě je dobré se podívat i tímto směrem.