Mám otázku...
Raz mesačne si robím sanhkapraksalanu.... Po nej mám prirodzene najviac "čisté" hrubé črevo, takže v ten deň (a aj na druhé ráno či doobedie) si robím
3 až 4 300ml klystíry zo starej uriny, alebo z mixu starej a odmrazenej na 1/3 či 1/4....
Dajú sa takéto 3-4 liečivé, silne detoxikačné urinové klystíry brať ako dostatočne efektívna očista hrubého čreva, aj keď sú prevádzané "len" 1x mesačne (1x mesačne tie spomímané 3 až 4 klystíry po sanhkapraksalane, keď už zo mňa odtiekla všetka slaná voda aj so stolicou) ?
Hľadám si totiž taký "štandard", ktorý chcem dodržiavať možno aj celý život...
Moja urina obsahuje (aspoň zatiaľ) prebytok DHT (dihydrotestosterón), preto ju už X mesiacov nepijem, ale raz mesačne sa ňou (fermentovanou či odmrazenou) poriadne "vyklistýrovať" nepovažujem za problém z hľadiska príjmu DHT....
Stolicu mám nezapáchajúcu, pravidlenú, každý deň (raz či dva krát, pričom jem 2 jedlá v 2hod okne), takže hrubé črevo sa mi udržiava v dobrom stave samo o sebe.
Totiž pán Jarda tu na fóre niekde písal, že stará či odmrazená urina pri klystírovaní dokáže celkom "divy" (vytiahnuť nejaké hlieny z brušnej dutiny, atď - proste zasiahnuť svojim detoxom aj do iných orgánov v brušnej dutine, nie len prečistiť výstelku hrubého čreva), a ja chcem vedieť, či stačia také klystíry
3-4 v priebehu 24 hodín raz mesačne s tým, aby sa v kombinácii so sankhapraksalanou (1x mesačne) dalo hovoriť už o takmer špičkovej starostlivosti o detox cez hrubé črevo, pokiaľ je to praktikované pravidelne, 12x ročne, možno celý život.
Ďakujem za odpoveď.