Dobrý večer, všechny vás tu zdravím, tyhle stránky čtu už dlouho a konečně jsem se odhodlala se zaregistrovat
. Panu Jardovi moc děkuji nejen za stránky, ale i za velmi cenné rady (mluvili jsme spolu ve středu večer). Říkal jste, abych napsala, jak dopadla jaterka, takže: proběhla úplně v pořádku, překvapil mě velký rozdíl od té první před dvěma měsíci.
Poprvé: v noci špatně, skoro na zvracení, celou noc jsem nespala. Odešlo přes 100 ks kamínků 0,5 - 1 cm, pár 1,5 cm, převážně hnědožluté barvy, jen asi 20 % "zelených hrášků". Po očistě velká slabost.
Nyní: bylo mi dobře a dokonce jsem usnula
, odcházela spousta "smetí" (hlavně zpočátku) a pouze "zelené hrášky" 0,2 - 0,5 cm, pár 0,75 cm, ty nejmenší v tom smetí nebyly pořádně vidět, takže nevím přesně, ale cca 80 kusů. (Ostatně po troškách odcházejí ještě dnes, přestože jsem po klystýrech(?)) Ale od začátku až do konce ze mně odcházela ostře žlutá až tmavožlutá tekutina, předpokládám žluč, překvapilo mě to množství, taky mě na konci pěkně pálil konečník, což se minule nekonalo. Při posledním vyprázdnění před klystýrem ze mně vypadlo pár chuchvalců a po klystýru s 5ti lžícemi koloidního stříbra začly odcházet hleny, a to hodně, na každé vyprázdnění cca plná hrst. Jardo, měl jste opět pravdu, v normální stolici bych si jich určitě nevšimla. Snad kandida dostala trochu na frak.
Co mě ale překvapilo, je sytě červená skvrna velikosti cca 1x2,5 cm nepravidelného tvaru (trochu jako mořský koník), která se mi udělala na kůži v oblasti jater a po celé jaterní oblasti taková jakoby mramorová mapa, ale ta už byla světlá a do večera zmizela. Skvrna se postupně zmenšuje, teď je z ní kulatý flíček o průměru cca 3/4 cm.
Zítra chci zkusit klystýr s MMS a projde-li to, tak později koupel, třeba to ty brebery odradí.
Plánuji další jaterku před úplňkem, ale také bych chtěla udělat očistu lymfy (zduřelé podpažní uzliny), tak nevím, co by bylo vhodnější?
Děkuji a mějte se všichni co nejlíp
. dajana