Isabelle2018 píše:
A dárci, co nabízejí na internetu , že to dělají pravidelně a chtějí 20 000 -40000 za jednu transplantaci klystýrem....co by chtěli za 4-5x kapsle.....plus jistota, že to nejsou podvodníci, jejich testy podvodníci.
To fakt TAK VEĽA pýtajú ??? ... SVINE. Alebo - "...ako si si našetril na svoj byt ? - Nalieval som roztok svojej stolice iným ľuďom do zadku..."
Ja keby som mal istotu že moja stolica je vhodná na TSM, predal by som jeden kus (celú stolicu proste, objemnejšiu) za 50€ (ako jeden celistvý kus), alebo za 60€ s tým, že by som ju rozdelil napr. na 5 častí, ktoré by som dal do 5 fľaštičiek/malých umelohmotných nádobiek. Z toho by bola komplet TSM. Samozrejme - predával by som to ľuďom, ktorí nemajú peňazí nazvyš. Tým čo ich majú dostatok, tým by som prenechal takých "darcov", ktorí na nich zaryžujú veľké prachy...
Ono už len fakt za stolicu pýtať hoci 50€ (Na Slovensku)... aj keby mala neviem aké liečivé účinky, už to je na "pováženou", pretože každý deň vykonávame veľkú potrebu ZADARMO. Avšak áno - každý si chce zarobiť, prečo nie. Ale ODTIAĽ-POTIAĽ by to malo byť... Nie zneužívať situáciu chorých ľudí
... Už len to, že sa dostali k informáciám o TSM značí, že aj keď asi žili dosť nezdravo celý život, TAK CHCÚ SPRAVIŤ VŠETKO PRE TO, aby sa vyliečili. Už to je chválihodné. A nie predať im stolicu za slušný mesačný plat...
Či ten predajca to spojí s tým, že sa to bude konať u neho (tá transplantácia črevnej mikroflóry), že on stolicu nariedi vodou (alebo prípadne močom - svojim samozrejme, keď je to už jeho stolica, prečo nie aj moč...), že sa použije jeho záchod pre "hosťa", a preto si za to vypýta 20-40 TISÍC ??? ...
Totálne ZNEUŽIVANIE CHORÝCH..... Akoby si ľudia nevedeli nariediť sami "zdravú" stolicu od darcu, a sami si ju dorpaviť pomocou nádobky na klystír (jedna stojí 6€ ?), ktorá síce v tomto prípade bude používaná jednorazovo, ale čo je to 60€ za "zdravú" stolicu rozdelenú na 5 častí + 5x6€ za 5 nádobiek klystíru ... ??? To je 90€ (plus ešte pár kapsúl) za KOMPLET TSM... A nie 700-1500€ za JEDNU TRANSPLANTÁCIU KLYSTÍROM...
Nenažranci, narovinu........... Nikoho ani s tou najdravšou stolicou na svete by som nepodporil takou čiastkou (700-1500€) za TSM.... Alebo inak povedané - za jeho h*vno..... Ten človek NEMôŽE MAŤ DOBRÉ SRDCE, a už PRETO si nezaslúži byť podporovaný v takej zlodejine...