Jarda píše:
Co a jak aplikovat je myslím celkem jasné, až na ten výraz dvojitý, to myslíte že do té ponožky dáte dva ty sáčky? Mrazák také může chladit dost rozdílně, ta teplota mražení je klasika -18, nebo jinak? Udrží vám to v potřebném místě v pohodě spodní prádlo, nebo vidíte jako lepší aplikovat třeba suspenzor. Jinak mám zkušenost s mladým mužem který měl velice problematicky spermiogram a oplodnit partnerku se nedařilo. Poradil jsem mu chladit varlata a za dva měsíce byla mladá paní těhotná, tedy je vidět že chlad na potřebném místě dělá divy. Tento problém se týká mnoha profesí které pracují ve velkém teple, nebo u sedavého zaměstnání mužů. Ne nadarmo měl mnohdy potomek pekaře, nebo hutníka podobu kominíka.
Ano, ano, dávám dva, aby to chladilo déle. Ale nevím, jakou teplotu máme v mrazáku, určitě tu klasickou, jak píšete -18°C. Lednici máme novou, takže plně funkční. Ty kuličky jsou gelovité a celý ten obklad v mrazáku zmrzne tak, že každá kulička je viditelně obalená ledem a obklad je sice promrzlý, ale díky těm kuličkám i dobře tvarovatelný. Nedošlo mi, že vlastně bych měla zmínit, že mám polohovací postel, kdy si zdvihnu nohy a obklad vložím a už žádné prádlo nepoužívám - teda mimo noční košile
. Zůstávám tím v neměnné poloze na zádech. Pokud by se ten obklad nosil s prádlem, tak určitě jeden by taky dobře posloužil. Můj muž to začal praktikovat taky a dává si jeden a má obyčejné pyžamové kraťasy ve střihu typu trenek a ani si nedává nohy nahoru a drží mu to. Taky asi záleží na tom, kdyby se člověk převracel, přesto ono to tak nějak šikovně sedne mezi stehna.
A máte pravdu, že ochlazování obnovuje tělesné funkce. A nejen to, zpevňuje svalstvo a to velmi viditelně. Měla jsem nohu zkroucenou špičkou dovnitř - úraz a oslabení svalstva a ta špička se mi vrátila do původní rovné polohy
.