Nemuzu se prestat smat, ta diskuse je neuveritelna
- "Stolici vylučuje Západ špatně, říkají vědci. Turecký záchod je zdravější"
*Co tak zachod rusky. Dve tycky..Jedne se drzis a druhou odhanis vlky.
*niceho se nedrzis… na jednu si povesis kabat a druhou odhanis vlky…
*Ten turecky zachod jsem si uzila v Bulharsku. Neco tak hnusneho a desneho jsem nezazila. Po tom jejich jidle mel cely zajezd prujem, tyhle zachody byly cele zadelane kolem a clovek si nemel kam stoupnout a tez to klouzalo. Clovek mel obavy, aby to toho neup[adl. nemluve o detech, ty se tam baly. neni nad to si sednout a nemnit strach,ze clovek dfo toho spadne. Fuj tajbl.
*Na "tureckých" záchodech je problém v článku nezmíněný, a to, že si před vstupem musíte srolovat kalhoty nad kolena, resp. srolovat a zakasat sukni, a když to spadne na zem, tak to nepotěší.
*Jo, a nejlepsi zkusenost mam z vlaku na ukrajinskem venkove. Turecky zachod, dvere co nesly zamknout, dost "hrkava" jizda. To je i uspesne vykonani male strany pro zenu velkou vyzvou
*Možná že fousaté zavázané hlavy přijdou s názorem, že nejen defekace je prováděna špatně a pod nesprávným úhlem, ale i že celému Západu stojí pod nesprávným úhlem.
*Evropský záchod má tu výhodu, že mobil vypandne většinou mimo mísu.
*Nevím, jak Vy, ale já se z toho dřepu už sám nedokážu postavit.
*To by možná šlo, ale asi by se musel ještě přidělat jeřáb, který by zvedal starší lidi (nebo některé dobře živené) do svislé polohy
*som biely, pracujuci, heterosexualny, konzervativny muz. Aj napriek tomu som sa rozhodol vyskusat to s podlozkou. Bol som milo prekvapeny. Naozaj som sa lepsie v y s r a l Skusal som aj len sa predklonit, ale s podlozkou to bolo fakt lepsie. Vrelo odporucam
*Dobrá je volba s podložkou pod nohy, to se dosáhne kýžené polohy těla bez toho, aby si člověk ochvístal italské obkladačky a v případě tzv. indické stolice i nohy.
*"Vědci zjistili..." tak jak to tak vypada, tak za chvilku i na to hov.o bude potřeba vysoká škola ! Asi se dám na študia abych se mohl vzorově vysr..t !
*...tureckej záchod má nepochybně jednu zásadní výhodu... odpadají rodinné konflikty ve smyslu prkénko nahoře/dole...
*Evropané dělají všechno špatně: konzumují vepřové a alkohol, chovají doma psy slaví křesťanské svátky i když mohou předpokládat, že to některé jejich spoluobčany muže urážet a teď se ukázalo že se vlastně neumí ani vys.at
*Nic proti tureckým záchodům. Ale dají se použít v opilosti? Když člověk sotva stojí na nohou, tak si nedovedu představit podřep nad odpadovým otvorem. Turci pít nesmějí, ale zase bání hašiš a to stabilitu také nezvyšuje.
*já jsem jednou při jízdě autem musel akutně zastavit "na turka", a měl jsem to po celé straně spodních nohavic, příště to snad vydržím na benzínku
* staci se predklonit...jo ajinak by jsme mohli jeste zacit pr.... kozy. prej taky dobry.